Σάκκαρη: “Είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό” (βίντεο)

0
347

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη μεγάλη ανατροπή που έκανε απέναντι στην Σβιτολίνα, αλλά και τις συμβουλές που της έδωσε στο κρίσιμο τάιμ άουτ ο Τομ Χιλ.

Απόλυτα ικανοποιημένη για την μεγάλη ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Σβιτολίνα ήταν η Μαρία Σάκκαρη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε ότι δεν έπαιζε καλά, αφού τίποτα δεν της έβγαινε στο παιχνίδι της.

“Δεν ξέρω που βρήκα αυτή τη δύναμη, πιθανότατα την είχα βαθιά μέσα μου, είμαι Σπαρτιάτισσα, μην το ξεχνάμε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη. Έπαιζα κακό τένις. Δεν κουνιόμουν, δεν αντιδρούσα καθόλου. Αλήθεια δεν ξέρω πως κατάφερα να αφυπνήσω”, δήλωσε η Σάκκαρη.

Στη συνέχει ρωτήθηκε για το τάιμ άουτ που πήρε όταν το σκορ ήταν στο 1-6, 1-4 με τον Τομ Χιλ να αναλαμβάνει να της καθαρίσει το μυαλό. “Όταν ο Τομ μπήκε στο κορτ και μου θύμιζε συνεχώς τι συνέβη στο Ραμπάτ, στον τελικό με την Τζοάνα Κόντα-ήμουν πίσω με 1-4, με διπλό break- σκέφτηκα πως μπορούσα να το κάνω ξανά, το έκανα ήδη μια φορά, μπορούσα να το κάνω δυο. Νομίζω αυτό ήταν το κλειδί”.

Τι της είπε στο τάιμ άουτ ο Τομ Χιλ;
Ουσιαστικά ο προπονητής της αυτό που έκανε ήταν να αιφνιδιάσει την Σβιτολίνα, να αλλάξει το παιχνίδι της και να δώσει τα πάντα. Ότι έκανε ακριβώς στον τελικό του Μαρόκο και έφτασε στον πρώτο της τίτλο.

Δείτε τις οδηγίες του στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: sport24.gr