Παναργειακός: Μύλος με Λυμπέρη και οικονομικά. Ανακοίνωση Green Wolves

Επισήμως μη παραιτηθείς ο Λυμπέρης από τον Παναργειακό

Η αποκάλυψη μας για την δεδομένη αποχώρηση της οικογένειας Λυμπέρη από τη διοίκηση του Παναργειακού όπως ήταν λογικό δημιούργησε αίσθηση.
Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον επιχειρηματία από το Κιβέρι Αντώνη Λυμπέρη , οι «λύκοι» βρίσκονται πάλι στο σημείο-μηδέν. Δεδομένου ότι μέχρι τις 5 του μηνός οφείλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες από άλλους ώστε να δηλώσει συμμετοχή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα ,με όποια ονομασία και να έχει) υπάρχουν ένα σωρό ανοικτά ζητήματα που έχουν να κάνουν και με το παρόν και το μέλλον .
Αλλά και το παρελθόν, δηλαδή τη χρονιά που πέρασε.
Πριν ένα χρόνο ο Αντώνης Λυμπέρης παρουσίασε στη γενική συνέλευση του Παναργειακού το σχέδιο του για την ομάδα. Σχέδιο αγωνιστικής αλλά και οικονομικής ανόρθωσης. Και για το πρώτο δεν μας πέφτει και τόσο λόγος. Αναφορικά όμως με τα οικονομικά, είπε (Ιούνιος 2018) ότι το μπάτζετ θα είναι αρχικά τουλάχιστον 160.000 ευρώ εκ των οποίων 120.000 θα έβαζε ο χορηγός-επιχειρηματίας και τα υπόλοιπα 40.000 ευρώ ο ίδιος . Η αλήθεια είναι πως τελικά ο χορηγός έβαλε 150 χιλιάδες ευρώ και μαζί  με τα Ελληνικά πετρέλαια  και τα Ώνια ,λεφτά από τα διαρκείας , τις ταμπέλες και τα εισιτήρια το ποσό που είχε η διοίκηση να διαχειριστεί έφτασε περίπου τα 220 χιλιάδες ευρώ.
Θέμα πρώτο και μοναδικό λοιπόν: πώς κύλησε το οικονομικό πλάνο; Η διοίκηση έβαλε δικά της λεφτά;
Φεύγοντας ο Αντώνης Λυμπέρης,αν και δεν υπάρχει γραπτή η παραίτηση του πουθενά και βέβαια όπως γράψαμε και την πρώτη ημέρα η μόνη αρμόδια για να δεχτεί ή όχι την παραίτηση του είναι η Γενική Συνέλευση της ομάδας, αφήνει η διοίκηση του χρέη; Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα, είναι πληρωμένοι ή τους οφείλονται χρήματα;

Σε όλα αυτά αλλά και σε άλλα ερωτήματα που θα ,δεχτεί θα κληθεί να απαντήσει η διοίκηση Λυμπέρη στην γενική συνέλευση του Παναργειακού , την οποία αναμένουμε να καλέσει η διοίκηση η οποία όπως αναφέρουμε παραπάνω τυπικά παραμένει η ίδια. Ο Παναργειακός και οι φίλαθλοι του δικαιούται ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι έχει συμβεί.

ΠΗΓΗ: parapolitikaargolida.gr

Ανακοίνωση Green Wolves

“Η Λέσχη Φίλαθλων του Παναργειακού και το φίλαθλο κοινό με γνώμονα πάντοτε το καλό της ομάδας και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αναρτήθηκαν στα Μ.Μ.Ε. εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον του μεγάλου Παναργειακού μας,του οποίου το όνομα διασύρεται τις τελευταίες ημέρες.
Θέτουν δε τα εξής ερωτήματα προσμένωντας τις ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ…
1)Η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ως την Δευτέρα που λήγει η προθεσμία;
2)Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται στα διοικητικά της ομάδας;
3) Για πιο λόγο υπήρξε τόση καθυστέρηση στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και στο ξεκίνημα αυτής την εγκατέλειψαν;(σύμφωνα με τα μέσα)
4)Δεν έπρεπε ήδη να είχε κηρυχθεί γενική συνέλευση προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της ομάδας;
5) Για πιο λόγο αφήσατε να διασύρεται το όνομα του ιστορικού ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΥ ΜΑΣ πανελληνίως… και δεν φροντίσετε πρωτίστως να πάρει ο καθένας τις αποφάσεις του;
Αναμένουμε άμεση ενημέρωση και εξελίξεις…

ΥΓ: Όσο υπάρχει ο λαός του Παναργειακού και κάποιοι “επιφανείς φίλαθλοι” που τον αγαπούν Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΎΕΤΑΙ!!!
<<ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!>>”