Άρης Σκάλας: Διάψευση δημοσιευμάτων για Οικονόμου. Ανελέητος και αισχρός πόλεμος κατά ομάδων της Λακωνίας

0
995

Ο ανελέητος πόλεμος και η δυσφήμιση του Λακωνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται από περιθωριοποιημένους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αυτό-προβληθούν και να πάρουν εκείνο το αντίτιμο που τους δίνει όποιος θέλει να εξυπηρετήσει συμφέροντα.

Το να έχεις ένα site και να θέλεις να λέγεσαι δημοσιογράφος δεν σημαίνει ότι σου δίνεται η δυνατότητα να γράφεις ανακρίβειες, ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις, εμετικά άρθρα που προσβάλλουν ανήλικους ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες αθλητές που πασχίζουν να βοηθήσουν τις ομάδες των περιοχών τους.

Να καθυβρίζεις τους Λάκωνες παράγοντες που σε μια πολύ δύσκολα οικονομικά εποχή αγωνίζονται καθημερινά για την αναβάθμισή του Λακωνικού ποδοσφαίρου.

Μια πάρα πολύ μικρή ομάδα φοβισμένων ανθρωπάκων – φαντασμάτων (που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε γήπεδο της Λακωνίας), «χτυπούν» ανελέητα το Λακωνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Δεν σηκώνουν (αν έχουν) σταθερά ή κινητά τηλέφωνα, δικαιολογώντας απόλυτα τον χαρακτηρισμό φάντασμα.

Κυνηγημένοι ακόμη και από τους συμπολίτες τους, χωρίς πατρίδα, προσπαθούν να βρουν την δική τους Ιθάκη.

Μεταξύ των πέντε ομάδων που δέχονται επίθεση το τελευταίο διάστημα από το εν λόγω site είναι ο Άρης Σκάλας που αναγκάζεται να διαψεύσει δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον επί τρία συνεχόμενα έτη προπονητή, Κώστα Οικονόμου ως προσωρινό !!! με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Άρη Σκάλας ενημερώνει ότι προπονητής της ομάδας όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρας είναι ο Κώστας Οικονόμου, τον οποίο στηρίζουμε απόλυτα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Διαψεύδουμε το δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε αθλητικό ιστότοπο, το οποίο τον εμφανίζει ως προσωρινό προπονητή ως ανυπόστατο και ψευδές.