Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Τεχνικό team, κινήσεις και έναρξη.

Ο  Α. Σ. Αγίου  Ιωάννου ¨Η ΑΜΙΛΛΑ¨  με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ευχαριστεί τον κ. Γιώργο  Αναγνωστόπουλο για τη συνεργασία με την ομάδα μας,  κατά την περσινή χρονιά, και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια. Συγχαίρει τους αθλητές –μαθητές της  για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και τους εύχεται καλή πρόοδο και δημιουργική φοιτητική ζωή. Συγχαίρει ,επίσης, τον Ντίνο Δημητρακάκη για την ένταξή του στην Κ17 του Ατρομήτου και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Σχεδιάζοντας την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020  στην Α΄ κατηγορία :

Καλωσορίζει τον συγχωριανό μας  κ. Αργύρη Κατσίχτη,  προπονητή  UEFA B΄, που με τον γυμναστή κ. Ηλιόπουλο Χρήστο και τον φυσιοθεραπευτή κ. Βελδέκη Χάρη  αποτελούν το τεχνικό  team της ομάδας.

Ευχαριστεί τους περσινούς αθλητές μας, που μας συγκινεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι συνεχίζουν όλοι και φέτος μαζί μας.

Καλωσορίζει τους νεοφερμένους στην οικογένεια της ΑΜΙΛΛΑΣ :

1.Τσακωνάκο Γιάννη ,που επιστρέφει στην ΑΜΙΛΛΑ, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά  ως δανεικός στον ΠΑΝΓΥΘΕΙΑΤΙΚΟ

2.Ανδρεάκο Γιάννη από ΑΓΙΑΞ Σύρου

3.Τσαρούχα Τάσο από Α.Ο. ΔΑΦΝΙΟΥ

  1. Φατούρο Βαγγέλη από ΠΑΝΓΥΘΕΙΑΤΙΚΟ

Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ενημερώνει ότι η προετοιμασία  ξεκινά στις 19 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα , ώρα 17:30 με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο Λογγάστρας , έως να τελειώσουν οι εργασίες  κατασκευής του νέου χλοοτάπητα στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Εύχεται σε όλους τους αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχία στους στόχους τους.