Αμερικανικές… πτήσεις στο Κάστρο Μονεμβασιάς (φωτογραφίες)

0
303

Άγγιξαν την δεύτερη 100άρα οι LasVegas Unknown,
ξεχώρισαν Γιώργος Ζερβός (Κάστρο) και Αβραάμ Καλλινικίδης (ΑΠΟΕΛ)

Την δεύτερη νίκη στο 4οLaconiaSummerBasketour πέτυχαν οι LasVegasUnknownεπικρατώντας στο φαινομενικά πιο δύσκολο παιχνίδι τους στον όμιλο, του περσινού Πρωταθλητή Κάστρου Μονεμβασιάς με 98-65.

Η ομάδα από την Αμερική για ακόμα ένα παιχνίδι εντυπωσίασε σε επίπεδο θεάματος κερδίζοντας σχεδόν σε κάθε φάση το χειροκρότημα της κερκίδας. Αξίζει να σημειωθεί πως για την ομάδα του Κάστρου ξεχώρισε ο Γιώργος Ζερβός που πέτυχε 21 πόντους και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα. Στο τρίτο τους παιχνίδι στο LSB 2019, οι LasVegas Unknown αντιμετωπίζουν τους LaconianUnion.

Ο δύο φορές Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ, μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση κερδίζοντας την ομάδα από το Γύθειο με 85-69. Για την ομάδα από τους Μολάους, ο Αβραάμ Καλλινικίδης σημείωσε 19 πόντους για να ακολουθήσει οΑλέξανδρος Σπυριδωνίδης με 17 και οι Κωστής Εζόμο και Άντριου Ντάουερ με 10 πόντους. Μετά την πρώτη τους νίκη στρέφουν την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα της Δαιμονιάς. Με την σειρά τους οιDemonVillage, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, επικράτησαν εύκολα με 85-51 των Superleague Academy.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
17:00 Κάστρο Μονεμβασιάς – TheGaganians
19!00 LasVegas Unknown – Laconian Union
21:00 ΑΠΟΕΛ – Δαιμονιά

Τα αποτελέσματα 6/8/19
Δαιμονιά – SuperleagueAcademy 85-51
ΑΠΟΕΛ – Γύθειο BC 85-69
Κάστρο Μονεμβασιάς – LasVegas Unknown 65-98

Συνδιοργανωτές του 4ουLSB είναι ο Δήμος Μονεμβασίας και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Υποστηρικτές του 4ου LSB είναι: Βίκος, Bio GrecoTzante Restaurant Bar, 2P Design StudioEnetiko Café Cocktail BarCAFÉ espresso bar, Κτήμα Πέτρα, Petra Club.