Καλαμάτα: Η τρίτη ημέρα προετοιμασίας, η Football League και το πρώτο φιλικό. Ο Πρασσάς στην Μεσσηνιακή Αμφικτιονία

Football League και πρώτο φιλικό

Το φιλικό θα διεξαχθεί στο Πήλιο, εκεί όπου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή η Καλαμάτα και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στη “Μαύρη Θύελλα” περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με τη Football League, καθώς όπως έχουμε γράψει υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από φέτος η ομάδα στην τρίτη ιεραρχικά κατηγορία και όχι στη Γ’ εθνική που είναι πλέον η τέταρτη κατά σειρά κατηγορία.

Αν συμβεί αυτό θα αλλάξει και το μεταγραφικό πλάνο. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες κρατούν στάση αναμονής για τις επόμενες κινήσεις τους.

Το κλίμα πάντως στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό και δεν πτοούνται από τις καιρικές συνθήκες στο Πήλιο (μιας και δεν λείπουν οι βροχές).

Η όρεξη, το πάθος και η θέληση όλων είναι σε υψηλά επίπεδα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και η προετοιμασία να προχωράει με θετικό πρόσημο και ακριβώς έτσι όπως έχει προγραμματιστεί.

Υπάρχουν άλλωστε πλουραλισμός στο ασκησιολόγιο από τους προπονητές , ειδικός σχεδιασμός και εκτενή παρακολούθηση έτσι ώστε να γίνονται όλα με την ακρίβεια που απαιτείται.

Πηγή: notosporteleftheriaonline

Ο Γιώργος Πρασσάς στην Μεσσηνιακή Αμφικτιονία

Με στόχο τη σύσφιξη των δεσμών των απανταχού της γης Μεσσηνίων και την ανάπτυξη του νομού μας ιδρύθηκε η »ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΊΑ» που θέλει να διευρύνει τις γνωριμίες των πατριωτών, που έχουν τις δικές τους ιστορίες και να αισθανθεί τα σύνορα της Μεσσηνίας και της Ελλάδας να διευρύνονται σε όλον τον κόσμο. Ο πρόεδρος της ομάδας μας και αφού βέβαια είχε προσκληθεί στην Costa Navarino στο 13ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της »ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΊΑΣ» , συμμετείχε σ’αυτή την μεγάλη γιορτή των ομογενών μας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, να γνωριστεί και κυρίως να κάνει γνωστό στους λάτρεις της Μαύρης Θύελλας ανά τον κόσμο ότι τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε την ηθική τους στήριξή.

Ο Γιώργος Πρασσάς συνοδευόταν από τον Διευθυντή Marketing Κωνσταντίνο Παπασταμάτη ο οποίος στις συζητήσεις που συμμετείχε προσπάθησε να εξειδικεύσει περισσότερο σε θέματα που άπτονται της εμπορικής πολιτικής του συλλόγου και να κάνει γνωστό στους συμπατριώτες μας ότι από φέτος θα πρέπει να αισθάνονται κομμάτι της ομάδας αφού θα γίνει ότι είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα περισσότερα από τα παιχνίδια μας με συγκεκριμένο τρόπο από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Η βραδιά έκλεισε μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα και με την βράβευση της Ακαδημαϊκής ποιήτριας Κικής Δημουλά. Με την παρουσία του συλλόγου μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις μόνο κέρδη μπορούμε να εισπράξουμε αφού η Μαύρη Θύελλα ξαναμπαίνει στο DNA των Μεσσηνίων γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς τους και δημιουργεί την προοπτική να μυηθεί η επόμενη γενιά των οπαδών της, στοιχείο που θα σημάνει αυτόματα και το μέλλον της.

Προετοιμασία ημέρα 3η

Η προετοιμασία στα Χάνια Πηλίου συνεχίζεται για την ομάδα μας μέσα από τον προγραμματισμένο αριθμό των διπλών προπονήσεων αλλά σήμερα ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αφού στην πρωινή προπόνηση υπήρχε καταρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε το έργο και των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου με αποτέλεσμα να υπάρχουν και οι σχετικές μουρμούρες και πειράγματα μεταξύ τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι στο πρόγραμμα στις προετοιμασίες των ομάδων και έτσι δεν αποτελούν έκπληξη που μπορεί να αλλοιώσουν τον συνηθισμένο προγραμματισμό, έτσι όσο περνούσε η ώρα περνούσαν απαρατήρητα τα καιρικά φαινόμενο και υπήρξε η απαραίτητη προσήλωση στις προπονητικές οδηγίες.

Παρά όλα αυτά η όρεξη, το πάθος και η θέληση όλων είναι σε υψηλά επίπεδα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και η προετοιμασία να προχωράει με θετικό πρόσημο και ακριβώς έτσι όπως έχει προγραμματιστεί.

Ο πλουραλισμός στο ασκησιολόγιο από τους προπονητές , ο ειδικός σχεδιασμός και η εκτενή παρακολούθηση έτσι ώστε να γίνονται όλα με την ακρίβεια που απαιτείται κάνουν τα πράγματα ευκολότερα και δίνουν το αποτέλεσμα που αργότερα θα διαμορφώσει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων για την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από την πρωτιά και την άνοδο.

Άριστο το κλήμα για τους μελανόλευκους στην προετοιμασία

Η ομάδα μας διανύει την τρίτη ημέρα της στα Χάνια Πηλίου και όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο όσο αναφορά και την επικοινωνία των παικτών που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να οικοδομήσουν το κλήμα που θα τους κάνει να έρθουν πιο κοντά αλλά και την αγωνιστική ταυτότητα που είναι και το ζητούμενο μέσα σε αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών στο βουνό.

Οι συνθήκες δουλειάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτημίσεις του τεχνικού επιτελίου είναι άψογες και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις για να πείσουν τον προπονητή τους Βασίλη Βούζας για την ορθότητα των επιλογών του.

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του ορμητηρίου των μελανολεύκων ‘’Manthos Hotel’’ and spa παρέχουν όλες τις απαρέτοιτες ανέσεις για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και οι άνθρωποι του ξενοδωχείου με την ευγένεια που τους διακατέχει προσπαθούν να κάνουν το παν για να μην λείψει τίποτα στην ομάδα μας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν ενώ το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα με τη Κ19 του Γ.Π.Σ.Βόλος.