Η «πρώτη» προπόνηση της Ένωσης για την περίοδο 2019-20 (βίντεο, φωτογραφίες)

0
732

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (την Δευτέρα 12/8 ανακοινώνεται η νέα ονομασία) έκανε την πρώτη της συγκέντρωση για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Παρουσία του Προέδρου της ομάδας, Γεώργιου Σκαφιδά, μελών του Δ.Σ. και φιλάθλων, ο πολύ γνωστός στους Σπαρτιάτες προπονητής Μίκι Τσίρκοβιτς, ο γυμναστής Στέφανος Χίος και ο φυσικοθεραπευτής Γεώργιος Γαβαλάκης, είχαν στην διάθεσή τους για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας που θα εκπροσωπεί το Δήμο Σπάρτης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Γεώργιος Σκαφιδάς, σε δηλώσεις του σημείωσε ότι την Δευτέρα 12 Αυγούστου θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης της νέας ονομασίας, του νέου εμβλήματος καθώς και των εμφανίσεων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Τα γραφεία της ομάδας λειτουργούν στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 43, στη Σπάρτη.

Είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10 έως 2 το μεσημέρι και από την Δευτέρα 12 Αυγούστου και το απόγευμα από τις 5 έως τις 8.

Τα γραφεία μας βρίσκονται δίπλα από την Τράπεζα Πειραιώς, πάνω από το Μικρό καφέ.

Εγγραφείτε μέλος, εξασφαλίστε το διαρκείας σας και την θέση σας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

 

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) Γεώργιου Σκαφιδά κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της περιόδου 2019-20 που έγινε την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες

Βίντεο