Μπλοκάρει την άνοδο της Καλαμάτας ο Νέστος Χρυσούπολης;

0
316

Τελικά όλο προβλήματα προκύπτουν και δεν αφήνουν με τίποτα την ομάδα να ησυχάσει.

Όσον αφορά σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενώ όλα ήταν έτοιμα και ήταν κατά μεγάλο ποσοστό σίγουρο ότι η Μαύρη Θύελλα τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην νέα επαγγελματική Football League αργά το βράδυ άλλαξαν αρκετά δεδομένα με την περίπτωση του Νέστου Χρυσούπολης.

Και εννοούμε παρακάτω τι σημαίνει αυτό. Στην βαθμολογία την γενική των ομίλων της Γ’ Εθνικής ο Νέστος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 65 βαθμούς ενώ αντίθετα η Καλαμάτα με 63 βαθμούς.

Στην ειδική όμως βαθμολογία των μπαράζ η Καλαμάτα είναι στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, θυμίζουμε νίκη με Διαγόρα Ρόδου 2-1 και ο Νέστος Χρυσούπολης με έναν βαθμό.

Μένει λοιπόν η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει τι θα μετρήσει από τα δύο για να γνωρίζουν και οι ομάδες τι θα κάνουν από δω και πέρα όσο αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Δυστυχώς πλέον δεν είναι στο χέρι μας για απευθείας άνοδο στην Γ’ Εθνική και δυστυχώς και πάλι λέμε ας μην αρχίσουμε να θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι και χάθηκε μέσα τα χέρια μας η άνοδος και τώρα τρέχουμε για να σωθούμε από την ΕΠΟ και το τι θα αποφασίσει.

ΠΗΓΗ: taklin.gr