Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ανακοίνωση για άρθρα που παραπληροφορούν.

Αυτοί που υποθάλπουν το Λακωνικό ποδοσφαίρου χτύπησαν για πολλοστή φορά, γράφοντας ανακρίβειες, ψευδή άρθρα που ως στόχο έχουν να πλήξουν την ΕΠΣ Λακωνίας, τις ομάδες του Νομού, και όσους προσφέρουν στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Λακωνία.

Μετά τον Άρη Σκάλας, την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, τον Αστέρα Βλαχιώτη, την Α.Ε. Σπάρτη και όλες τις ομάδες που έχουν πέσει «θύματα» της παραπληροφόρησης, των ψευδών αναρτήσεων και των κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων ο Απόλλων Ξηροκαμπίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για να αποκαταστήσει την αλήθεια:

Με αφορμή δημοσίευμα γνωστού αθλητικού site της Μεσσηνίας ιδιοκτησίας του κ.Γεωργούντζου Σωτήρη θα θέλαμε να προβούμε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο σύλλογος μας με το πέρας της φετινης αγωνιστικής περιόδου και την κατάληψη της 2ης θέσης στην Α κατηγορία Λακωνίας γνώριζε την πιθανότητα συμμετοχής του στην Γ εθνική κατηγορία, είτε λόγω των ενδεχομένων αναδιαρθρώσεων, ειτε λόγω της μη συμμετοχής κάποιας από τις ομάδες του νομού μας.

Για το λόγο αυτό είχε ειδοποιηθεί τουλαχιστον 2 φορες απο την ΕΠΣ Λακωνίας και τον πρόεδρο της κ. Καρρά Τάκη.

Επομένως το εν λόγω δημοσίευμα μόνο έγκυρο δεν μπορεί να θεωρηθεί και έχει σαν στόχο την παραπληροφόρηση και την δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων.

Εκ του Δ.Σ.