Αμυκλιακός: Ανακοίνωση για αποκατάσταση της αλήθειας

Ο Αμυκλιακός «αδειάζει» και αυτός με τη σειρά του, αθλητικό site που φιλοξενεί ανακρίβειες, ψευδή άρθρα που ως στόχο έχουν να βλάψουν το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι «κλόουν», που η πραγματική θέση τους είναι σε τσίρκο, που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε γήπεδο της Λακωνίας έχουν βάλει στο στόχαστρο ομάδες της Λακωνίας, την ΕΠΣ Λακωνίας, ποδοσφαιριστές και παράγοντες που υπηρετούν το Λακωνικό ποδόσφαιρο, γράφοντας ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Μετά τον Απόλλων Ξηροκαμπίου – πατήστε εδώ – και ο Αμυκλιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για την πραγματική διάσταση των γεγονότων στο ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Αμυκλιακού:

Με αφορμή ανυπόστατο και ψευδές δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε αθλητικό site της Μεσσηνίας η διοίκηση του Αμυκλιακού οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια ενημερώνοντας τον φίλαθλο κόσμο.

Μετά την κατάληψη της 3η θέσης στην Α’ τοπική κατηγορία της Λακωνίας από την ομάδα μας, γνωρίζαμε το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είτε καλύπτοντας το κενό ομάδας της Λακωνίας που δεν θα δήλωνε συμμετοχή, είτε λόγω αναδιάρθρωσης.

Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, μας είχε ενημερώσει από τον Ιούνιο για το ενδεχόμενο η ομάδα μας να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κάτι το οποίο μας είχε τονίσει επανειλημμένως σε κάθε επικοινωνία μας.

Eπομένως καταδικάζουμε το δημοσίευμα που παραπληροφορεί και προσβάλλει την ΕΠΣ Λακωνίας, την ομάδα μας και το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Εκ του Δ.Σ.