Τοπικά Λακωνίας: Ο αριθμός των κατηγοριών των αγωνιστικών περιόδων 2019-20, 2020-21

Μετά την συνάντηση που έγινε την Δευτέρα 12 Αυγούστου στο γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκη Καρρά, του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Θεμιστοκλή Δογαντζή και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Σωτήρη Πουλικόγιαννη, και των ομάδων που συμμετέχουν στις τοπικές κατηγορίες αποφασίσθηκε η διατήρηση των τριών κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.  Περισσότερες πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των ομάδων θα συμμετέχουν σε αυτές καθώς και για τις ομάδες που θα υποβιβάζονται, προβιβάζονται θα ανακοινωθούν το άμεσο χρονικό διάστημα. Σημαντική παράμετρος για την φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι η συμμετοχή του Απόλλων Ξηροκαμπίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ή του Αμυκλιακού (σε περίπτωση που δεν δηλώσει ο Απόλλων Ξηροκαμπίου).
Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21 συμφωνήθηκε η κατάργηση της μιας κατηγορίας και ο διαμοιρασμός των ομάδων σε Α’ και Β’ κατηγορία. Συγκεκριμένα για την πρώτη κατηγορία πρόθεση όλων είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων ομάδων να είναι 14 ή 12.

Το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, βρέθηκε στη συνάντηση η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τα τοπικά πρωταθλήματα.