Μαρινάκης: «Η πρόκριση αφιερωμένη στον Παναθηναϊκό φίλο μου, Γιώργο Μαρουσιώτη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπασάκσεχιρ, αφιερώνοντας την νίκη στη μνήμη του φίλου του, Γιώργου Μαρουσιώτη, που ήταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

O Έλληνας εφοπλιστής ήταν διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής ΒΙΟΤΕΡ και απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων» να επιλέγει να του κάνει την ξεχωριστή αφιέρωση.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ολα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ολος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Πόρτο και η Κράσνονταρ είναι και οι δύο δύσκολες ομάδες. Ο Ολυμπιακός, όμως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό. Αφιερώνω τη νίκη στον Γιώργο Μαυροσκότης, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ηταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη. Χρόνια πολλά σε όλους για τον Δεκαπενταύγουστο».

ΠΗΓΗ: sdna.gr