Super Cup Λακωνίας τον Σεπτέμβριο!

η φωτογραφία με τα τρόπαια – μετάλλια από τον τελικό Κυπέλλου στις 21 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας μεταξύ της Α.Ε. Σπάρτης και του Μολαϊκου

 

Επανέρχεται το Super Cup Λακωνίας, μετά την περίοδο 2013-14!

Ο αγώνας που θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο, θα είναι μεταξύ της Κυπελλούχο ομάδας της Λακωνίας της περιόδου 2018-19, Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου η οποία έχει μετονομαστεί σε Π.Σ. “Η Σπάρτη” και του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Λακωνίας της περιόδου 2018-19, Πανγυθεατικού.

Η γιορτή του Λακωνικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα βολεύει την ομάδα της Σπάρτης προκειμένου να μην έχει προγραμματισμένη αγωνιστική υποχρέωση για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Super Cup καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθούν από την ΕΠΣ Λακωνίας το προσεχές χρονικό διάστημα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στο τελευταίο Super Cup το οποίο είχε γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, ο Ολυμπιακός Γυθείου είχε επικρατήσει 1-0 με σκόρερ τον Γιώργο Σαμπατάκο (ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην ομάδα της Σπάρτης) της Α.Ε. Δήμου Πελλάνας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Από το site της ΕΠΣ Λακωνίας μπορείτε να δείτε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον εν λόγω αγώνα.