Πανγυθεατικός: Προπονητής ο Ξανθάκος. Ευχαριστήριο σε Άρη Σκάλας για Μπουρελάκο.

Η σημαία παραμένει στον ιστό της!
Ο εμβληματικός αρχηγός μας Λάζαρος Μπουρελάκος δε γινόταν να μην αγωνιστεί με τον Πανγυθεατικό μας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν κάτι που επιθυμούσαν διακαώς και οι δυο πλευρές και η κατάληξη είναι ευτυχής.

Κατά τη διαφαινόμενη μη συμμετοχή της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία, ο αρχηγός μας είχε έρθει σε συμφωνία με τον Άρη Σκάλας. Για το λόγο αυτό,τόσο η διοίκηση του Συλλόγου μας όσο και ο ίδιος ο Λάζαρος, ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Άρη Σκάλας για τη συνεργασία και για το σεβασμό που έδειξε στην επιθυμία του παίκτη, να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του τόπου του.

Ξανθάκος προπονητής, Μαχαίρας γυμναστής

Η προετοιμασία για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική άρχισε και από σήμερα ξεκινάμε τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις και τις μετεγγραφές του Συλλόγου μας.
Οι ακρογωνιαίοι λίθοι του πρωταθλητή Λακωνίας συνεχίζουν μαζί μας. Ο λόγος για τον προπονητή μας Ξανθάκο Γεώργιο και για το γυμναστή μας Μαχαίρα Γιάννη, οι οποίοι και μας τιμούν με την επιθυμία τους να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν την περασμένη χρονιά. Τους ευχαριστούμε για την ανανέωση της συνεργασίας μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.