Άρης Σκάλας: Έναρξη προπονήσεων, αγιασμός και δηλώσεις. (βίντεο, φωτογραφίες)

????????????????????????????????????

Ο Άρης Σκάλας ξεκίνησε τις προπονήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.

Η επίσημη «πρώτη» έγινε παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίον τέλεσε ο Πάτερ Γεώργιος Λέκκας.

Πριν τον αγιασμό, το προπονητικό επιτελείο των Οικονόμου, Κατσή και ο Πρόεδρος της ομάδας, Ανδριανάκης Γιώργος, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και όλοι ευχήθηκαν να έχουν μια καλή χρονιά κατά την οποία θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Κώστας Οικονόμου και Άκης Κατσής θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών και από την πρώτη συγκέντρωση και απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων οι Ηλίας Αναστασάκος, Χάρης Μπακιρτζίδης, Παναγιώτης Σακελλαρίου και ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας βρέθηκε και ο «Γιάγκουλας», o παλιός Πρόεδρος και παράγοντας του Άρη, Γιώργος Θεοδωρακάκος ή Μπαρμπά Γιώργης όπως τον αποκαλούν.

Στην κάμερα του isports.gr δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδριανάκης Γιώργος, ο προπονητής Κώστας Οικονόμου και ο βοηθός προπονητή Άκης Κατσής.