Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καλαμάτας ευχαριστούν τους ανθρώπους της Σπάρτης για τη φιλοξενία

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καλαμάτας ευχαριστώντας τους ανθρώπους της Σπάρτης για την φιλοξενία στο χθεσινό φιλικό – Κυριακή 18 Αυγούστου:

«Την Κυριακή 16 -9-2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδρομή μας, για την αθλητική σεζόν 2019-2020 στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης οπού διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Π.Σ Σπάρτης και της ομάδα μας.

Παρακολουθήσαμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα που αποζημίωσε τους εκδρομείς δημιουργώντας μας μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν.

Εγκαινιάζοντας ένα νέο δείγμα φίλαθλης κουλτούρας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Σπάρτης για τη φιλοξενία τους και να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

Εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας θα ακολουθήσουμε την ομάδα μας, ώστε να την ενισχύσουμε χειροκροτώντας σε όσα περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας είναι εφικτό.

Τέλος καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους την ελπιδοφόρα ομάδας μας ώστε να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

Μια πόλη μια Ομάδα μια ιστορία. Το ταξίδι ξεκίνησε…”.