Ποντένσε, τεσσάρα και σεντόνι! (βίντεο)

Σε μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καραϊσκάκη ο Ποντένσε κάνει το 4-0 επί της Κράσνονταρ, ένα σκορ που φέρνει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από σήμερα το βράδυ.

Mπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα γκολ του Ολυμπιακού εδώ και εδώ

Ένας Ολυμπιακός-όνειρο διέλυσε και την Κράσνονταρ (4-0) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραντζέλοβιτς και… κλείδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σαρωτικοί από το πρώτο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου προηγήθηκαν. Στο 30ο λεπτό ο Γκερέρο υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή, τη στόπαρε και με ένα υπέροχο δεξί σουτ, την έστειλε να… αναπαυτεί στην εστία του Σαφόνοφ.

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ζευγαρώνει τα τέρματά του στο 80′ με τον Ραντζέλοβιτς. Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στην κόντρα, με τον Βαλμπουενά να βγάζει μπαλιά-τρύπα για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ραντζέλοβιτς με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0, ενώ στο 88′ ο Ποντένσε με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ… κλείδωσε την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.

Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86’ Καμαρά), Ποντένσε, Γ. Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

Στον πάγκο έμειναν: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25’ Όλσον), Βιλένα, Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεφ)

Στον πάγκο έμειναν: Κρίτσιουκ, Σκοπίντσεφ, Κάιο, Στότσκι.

Διαιτητής: Κάρλος ντε Θέρο (Ισπανία)
Βοηθοί: Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ
Τέταρτος: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Πηγή: iefimerida.gr