Το «ευχαριστώ» του isports.gr στο 4ο στη κατάταξη αθλητικό site της Μεσσηνίας που μας διαφημίζει!

Το isports.gr θέλει να ευχαριστήσει τo τέταρτο κατά σειρά στη κατάταξη των Μεσσηνιακών αθλητικών site που βρίσκεται πίσω από τα εξαιρετικά sport365.gr, taklin.gr, Notosport Eleftheria, το οποίο διαφημίζει το μοναδικό αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr.

Σαν μοναδικό αθλητικό site ενός Νομού δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη διαφήμιση, αφού ο κόσμος της Λακωνίας έχει αποδεχτεί την δουλειά μας και έχει «αγκαλιάσει» εδώ και αρκετά χρόνια το isports.gr.

Παρά αυτό το γεγονός θέλουμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό site – που κλέβει τα κάθε άρθρο μας χωρίς να βάζει πηγή – για την προβολή της δουλειάς μας και τις λίγες αναφορές που μας κάνει.

ΠΗΓΗ: isports.gr

Τους ευχόμαστε να φτάσουν στο σημείο να παίρνουν 4-5 like !!! σε κάθε Λακωνικό άρθρο που μας έχουν κλέψει.

Προς το παρόν ο αριθμός των 1-2 like είναι το «ταβάνι τους», από τα ψεύτικα προφίλ που φτιάχνουν για να σχολιάζουν τα δικά τους άρθρα.

Eνημερώνουμε τους δημοσιογράφους – κωμικούς του εν λόγω site, για το άρθρο 6 των Αρχών Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος το οποίο αναφέρει:

Η συναδελφική αλληλεγγύη και ο αλληλοσεβασμός των δημοσιογράφων συμβάλλουν θετικά στις συλλογικές επαγγελματικές επιδιώξεις και στην κοινωνική εικόνα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Γι’ αυτό ο δημοσιογράφος οφείλει:

Να θεωρεί σοβαρότατη αντιεπαγγελματική πράξη κάθε λογοκλοπή.

Να μην οικειοποιείται την εργασία συναδέλφων του. Να αναφέρει πάντοτε το όνομα του συντάκτη, του οποίου χρησιμοποιεί κείμενα ή αποσπάσματα κειμένων.

Να μνημονεύει την πηγή των πληροφοριών, που έχουν ήδη δημοσιευθεί ή μεταδοθεί.

 

Τους προτρέπουμε να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των αναφορών που κάνουν στο isports.gr – με το δικό τους κωμικό τρόπο – και αν είναι δυνατόν να μάθουν να γράφουν και το url του site ως ΠΗΓΗ στα άρθρα που κλέβουν.

ΠΗΓΗ: isports.gr

Επίσης θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους συναδέλφους μας του 4ου στη κατάταξη αθλητικού site της Μεσσηνίας, στη Λακωνία να παρακολουθήσουν ένα αγώνα των ομάδων της Λακωνίας που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική ή στα τοπικά πρωταθλήματα αφού δεν έχουν πατήσει ούτε μια φορά το πόδι τους σε ποδοσφαιρικό γήπεδο του Νομού μας.

Το να κάνεις τόσες αναφορές σε μια ομάδα της Λακωνίας και να μην γνωρίζεις ούτε τους ποδοσφαιριστές της, ή το χρώμα της φανέλας της δεν είναι και τόσο λογικό …

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες και εγκυρότατες πληροφορίες μας πάντως δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα με τους Λάκωνες.
Η διαίσθησή μας είναι ότι ενδέχεται να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι Σπάρτης, αφού οι φορές που θα κληθούν να επισκεφθούν την Σπάρτη θα είναι πάρα μα πάρα πολλές …

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο κόσμος της Λακωνίας είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και τους υποσχόμαστε ότι κατά τις επισκέψεις τους θα περάσουν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες!