Αμυκλιακός: H απόφαση για την δήλωση/μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Η ανακοίνωση του Αμυκλιακού με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δηλώνοντας ότι ο προγραμματισμός τους για την φετινή περίοδο αφορούσε την διάκριση στην Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας.

H ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστήριο προς τους χορηγούς, την ΕΠΣ Λακωνίας και τον Παναγιώτη Καρρά καθώς και με ευχές για όλες τις ομάδες της Λακωνίας.

H ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Αμυκλιακού ανακοινώνει την απόφασή του να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Μετά από την έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ομάδας στο Κοινοτικό κατάστημα Αμυκλών το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου, αποφασίστηκε η μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο προγραμματισμός μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο έγινε με σκοπό να διακριθεί η ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας, στην οποία έχει δηλώσει την συμμετοχή της, έχοντας μια αξιοπρεπή παρουσία.

Βρισκόμαστε πλέον στις πρώτες θέσεις του Λακωνικού ποδοσφαίρου και στο μέλλον ευελπιστούμε να εκπροσωπήσουμε την περιοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Π.Σ. “Η Σπάρτη”, στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Πανγυθεατικό που θα εκπροσωπήσουν το Νομό Λακωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε όλες τις ομάδες των τριών τοπικών κατηγοριών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και όσους βοηθούν την ομάδα, την ΕΠΣ Λακωνίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, κύριο Καρρά Παναγιώτη που και αυτή τη στιγμή είναι αρωγός των προσπάθειών μας.

 

Ευχαριστούμε

Εκ του Δ.Σ.