Κύπελλο Λακωνίας: Η κλήρωση της 1ης φάσης. Οι όμιλοι και το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το isports.gr σας ενημερώνει άμεσα για την κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Λακωνίας που έγινε την Δευτέρα 26 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΣ Λακωνίας με το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Στο θεσμό του κυπέλλου δήλωσαν συμμετοχή 26 σωματεία (3 από την Γ΄ Εθνική κατηγορία, 9 από την Α΄ κατηγορία, 10 από την Α1΄ κατηγορία και 4 από την Β΄ κατηγορία).

Στον 1ο γύρο οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζονται. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο 2ο γύρο της διοργάνωσης οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της 1ης φάσης θα γίνουν στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Αναγκαζόμαστε να βάζουμε υδατογράφημα σε εικόνες μας λόγω των πολύαριθμων άρθρων που κλέβει από το isports.gr η πρώτη κατίνα – κουτσομπόλα της Καλαμάτας

Στην 2η φάση θα μπουν στην κληρωτίδα οι 12 ομάδες που πέρασαν από την 1η φάση και θα βγουν 2 ζευγάρια μεταξύ 4 ομάδων που θα αναμετρηθούν σε μονές συναντήσεις. Οι υπόλοιπες 8 ομάδες περνούν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση.

Στην 3η φάση θα συμμετέχουν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από την 2η φάση και οι 8 που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα σε μονές συναντήσεις.

Στα προημιτελικά συμμετέχουν οι 5 ομάδες που θα προκριθούν από την 3η φάση και οι 3 ομάδες της Γ’ Εθνικής, Π.Σ. “Η Σπάρτη”, Αστέρας Βλαχιώτη και Πανγυθεατικός.

Στα ημιτελικά θα γίνουν διπλές αναμετρήσεις.

Οι κληρώσεις των επόμενων γύρων θα γίνουν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Σε κάθε αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που αγωνίζονται ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες στο 2ο και 3ο γύρο της διοργάνωσης, γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της μικρότερης κατηγορίας.

Αγωνιστικές ομίλων

Πρώτη αγωνιστική        Δεύτερη αγωνιστική               Τρίτη αγωνιστική

Κλειδ. 1 x Κλειδ. 3             Κλειδ. 2 x Κλειδ. 1                  Κλειδ. 3 x Κλειδ. 2

Κλειδ. 4 x Κλειδ. 2             Κλειδ. 3 x Κλειδ. 4                  Κλειδ. 4 x Κλειδ. 1

 

Οι κλειδάριθμοι

Κλειδάριθμος 1 – Αμυκλιακός, Απόλλων Ξηροκαμπίου, Ευρώτας Έλους, Ήφαιστος Βρονταμά, Ατρόμητος Συκέας, Κάστρο Μονεμβάσιας.

Κλειδάριθμος 2 –  Άμιλλα Αγίου Ιωάννη, ΠΑΟ Κοκκινόραχης, Άρης Σκάλας, Κάστρο Γερακίου, Μολαϊκός, Βοίας Νεάπολης.

Κλειδάριθμος 3 – Α.Ε. Λογκανίκου, Α.Ο. Δαφνίου, Α.Ο. Κροκεών, Α.Ο. Μυρτέας, Α.Ε. Δήμου Ασωπού, Εθνικός Βατίκων.

Κλειδάριθμος 4 – Πανκλαδιατικός, Α.Ο. Χρυσάφων, Αίαντας, Ταξιάρχες Νιάτων, ΑΠΟ Βελιών.