Ο Παναργειακός στο ναδίρ, δύο ημέρες από τον αγώνα Κυπέλλου με Α.Ο. Υπάτου.

0
373

Ένας από τους αντιπάλους των ομάδων της Λακωνίας στη Γ’ Εθνική, ο Παναργειακός βρίσκεται στο ναδίρ, χωρίς ουσιαστικά ομάδα, δύο ημέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Α.Ο. Υπάτου στη Θήβα.

Βέβαια, μέχρι αυτή την στιγμή ομάδα δεν έχει ο Παναργειακός, σε περίπτωση που δεν κατέβει να αγωνιστεί κατακυρώνεται με 3-0 σκορ ο αγώνας στον Α.Ο. Υπάτου και η ιστορική ομάδα του Άργους ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ποινή -5 βαθμούς!

Ο εμπαιγμός του κόσμου, αλλά και το “παιγνίδι” που παίζεται στις πλάτες του ιστορικού Παναργειακού, απο ορισμένους, συνεχίζεται

Χθες, Κυριακή 25 Αυγούστου, το απόγευμα είχε ορισθεί μια ακόμη Γενική Συνέλευση-ως συνέχεια των προηγούμενων-, με σκοπό να βρεθεί διοικητική λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει. Ομως, παρότι έξω απο το Δημαρχείο ήταν αρκετοί φίλοι της ομάδας, δεν βρέθηκε κανείς απο αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο είχαν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους ή διατείνονται οτι ενδιαφέρονται για την συνέχεια.

Οταν η ώρα περνούσε και δεν εφανιζόταν κανείς, έγινε επικοινωνία με τον Ν.Δελή (που είχε αναλάβει πρόεδρος των προηγούμενων Γ.Σ. και το διαδικαστικό), αυτός απάντησε οτι αναβλήθηκε (η Γ.Σ.). Ετσι απλά, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση.

Κι ενω, θυμίζουμε πως, η ΕΠΟ έδωσε παράταση στην ομάδα μερικές ημέρες και αντί να παίξει την Κυριακή 25/8 Κύπελλο , να πάει την Τετάρτη στην Θήβα. Αλλά πώς θα πάει την Τετάρτη όταν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα κι απο ότι φαίνεται, απο τους υπεύθυνους κανείς δεν λέει ξεκάθαρα τι έχει συμβεί και ποιοί είναι οι λόγοι που τους οδηγούν να κρατούν αυτή την στάση.

Μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς, δεν ξέρει πραγματικά αν έχει γίνει νόμιμη Γ.Σ., αν έχει εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός, αν υπήρξε απαρτία στις προηγούμενες συνεδριάσεις, αν έχει παραιτηθεί η διοίκηση Λυμπερη κλπ., κλπ.

ΠΗΓΗ: https://sport.argonafplia.gr