Παναργειακός: Κατεβαίνει στον αγώνα Κυπέλλου με τον Α.Ο. Υπάτου.

Ετσι, από χθές το βράδυ ξεκίνησε μια αγωνιώδης προσπάθεια από απλούς φιλάθλους, αλλά και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, να βρεθούν 11 δελτία και η ομάδα να κατέβει αύριο στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΑΟ Υπάτου εκτός έδρας.

Στην ομάδα έχουν απομείνει 4 δελτία, οπότε σήμερα το πρωϊ στάλθηκαν κάποια ακόμη στην ΕΠΟ και με την συνδρομή του προέδρου της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη, υπάρχει η διαβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμα αύριο.

Μάλιστα, η “ομάδα” που θα παραταχθεί θα έχει και προπονητή στον πάγκο, τον Λουκά Κούρο, ο οποίος μάλιστα ειδοποιήθηκε ενω δεν βρισκόταν στην πόλη και αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος των “λύκων”, σχολίασε στο sport.argonafplia: «Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι να μην διασυρθεί ο Παναργειακός με το να μην κατέβει στο κύπελλο. Έγινε μια κινητοποίηση χθές και σήμερα και με κάποια παιδιά θα είμαστε αύριο στην Θήβα για τον αγώνα. Στόχος να μην χρεωθεί η ομάδα με τους μείον βαθμούς.

Με αυτό τον τρόπο δίνουμε το περιθώριο σε όσους ενδιαφέρονται, τις επόμενες δύο-τρείς βδομάδες έως την έναρξη του πρωταθλήματος, να καταλήξουν κάπου.

Δεν γνωρίζω τί συνέβη πέρυσι στο εσωτερικό της διοίκησης, ούτε τί συνέβη από τον Μάιο και μετά έως πριν δύο εβδομάδες. Σημασία έχει από δω και πέρα, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται κι αγωνιούν για τον Παναργειακό να τα ξεχάσουν όλα και να συστρατευθούν. Λύσεις μπορούν να βρεθούν. Ο Παναργειακός πρέπει να κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα…»

ΠΗΓΗ: sport.argonafplia