Πέτρος Κραβαρίτης στο isports.gr: Eυχαριστώ τον κόσμο της Σπάρτης για την αγάπη τους! Η Σπάρτη είναι το δεύτερο σπίτι μου!

Ένας από τους πιο αγαπητούς και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την πόλη της Σπάρτης, ο Πέτρος Κραβαρίτης, μίλησε στο isports.gr ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της 2ης φάσης μεταξύ της νέας ομάδας στην οποία αγωνίζεται, του Α.Ο. Υπάτου και της προηγούμενης ομάδας, του Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε ως γνήσιος Σπαρτιάτης τις φανέλες των ομάδων που αγωνίστηκε, Α.Ε. Σπάρτη και Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου.

Οι δηλώσεις του «δικού μας» Πέτρου στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr:

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στη Σπάρτη, μια πόλη που πέρασες ωραίες στιγμές με Α.Ε. Σπάρτη και Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου;

Πέρασα στα 3.5 χρόνια που ήμουν στη Σπάρτη τις ωραιότερες στιγμές μου στο ποδόσφαιρο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά εξωγηπεδικά!

Έκανα φίλους ζωής και νιώθω τη Σπάρτη πλέον δεύτερο μου σπίτι!

Ανυπομονώ λοιπόν να βρεθώ και πάλι εκεί ως αντίπαλος βέβαια για 90’+ με μια ομάδα που δέθηκα συναισθηματικά με τους ανθρώπους της και περάσαμε μαζί ωραίες στιγμές.

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας που αγωνίζεται, του Α.Ο. Υπάτου;

Εννοείται πως οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από τη στιγμή που είναι στο τιμόνι της ομάδας ο coach Κ. Στάθης Σταθόπουλος και οι συνεργάτες του!

Είναι ένα υγιείς σωματείο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ομάδες ακόμα και της Super League!

Φυσικά και το Kύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, μια πρόκληση για εμάς και θ;eλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η Σπάρτη έχει ενισχυθεί με καλούς ποδοσφαιριστες – Μπανούσης Γεμιστός, Μικελάτος και άλλοι, πιστεύεις ότι θα μπορέσει να κάνει πορεία ακόμα καλύτερη από την περυσινή, όπου είχε τερματίσει στην 5η θέση του 8ου ομίλου;

Σίγουρα έχει προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της η Σπάρτη και σε συνδυασμό με τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι έχει τις βλέψεις για κάτι ακόμα καλύτερο.

Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους της Σπάρτης και τους ανθρώπους που γνώρισες όσο ήσουν στην πόλη;

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Σπάρτης για την αγάπη τους και πραγματικά νιώθω τη πόλη τους δεύτερο μου σπίτι.

Σου ευχόμαστε Πέτρο καλή επιτυχία στη φετινή προσπάθειά σου και να να έχεις κάθε ατομική και ομαδική διάκριση.

Εμείς ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες στις ομάδες που αγωνίστηκες, τιμώντας τις φανέλες τους και την περιοχή μας.