Π.Σ. “Η Σπάρτη”: Άρχοντας προπονητής, “Σπαρτιάτες” παίκτες και σοβαρή διοίκηση!

0
1191

Ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι το γήπεδο.  Η αγωνιστική εικόνα της Σπάρτης στον σημερινό αγώνα με τον Α.Ο. Υπάτου, ήταν πάρα πολύ καλή – χωρίς 3-4 βασικά στελέχη της, έδινε μόλις τον 3ο αγώνα της – στην αναμέτρηση με τον πολύ πιο έτοιμο αντίπαλό της, ο οποίος έδινε το 6ο αγώνα του σήμερα.

Mετά το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν το αφεντικό του αγώνα και μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ σε αρκετές περιπτώσεις.

Μια αγωνιστική εικόνα όμως που σχετίζεται με τον προπονητή, τους παίκτες και την διοίκηση.

Ο τίτλος αποτυπώνει την φετινή πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα με τρανή απόδειξη την εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Τσίρκοβιτς γνωρίζει όσο ελάχιστοι την Πελοπόννησο και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι ο άρχοντας και το απόλυτο αφεντικό σε μια ομάδα, έχει την εμπειρία και μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα στη Σπάρτη, όπως έχει κάνει κατά το παρελθόν σε πολλές ομάδες της Πελοποννήσου.

Το υλικό που έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος προπονητής, έχει ανέβει επίπεδο. Ήρθαν στη Σπάρτη ποδοσφαιριστές εργαλεία καθώς και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, Μικελάτος, Γεμιστός, Κάρδαρης, Μπανούσης, Σαμπατάκος, Σωτηρόπουλος, Τσιμικλής, Τσιζνιέφσκι, Πατσιογιώργος, Πετρίδης με τις κινήσεις να μην έχουν ολοκληρωθεί.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι το πάθος που βγήκε στο γήπεδο σήμερα, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σαν πραγματικοί Σπαρτιάτες άσχετα από την έκβαση του αγώνα.

Η διοίκηση μέχρι σήμερα έχει κάνει το καθήκον της φέρνοντας ότι καλύτερο είναι δυνατό στη Σπάρτη. Οι μεταγραφικές κινήσεις πολύ προσεγμένες και δείχνουν ένα πολύ σοβαρό σχεδιασμό.

Ανδρέας Τσαρούχας