Πανγυθεατικός: Τα στιγμιότυπα και το ρεπορτάζ του εκτός έδρας φιλικού με την ΑΕΚ Τρίπολης (βίντεο)

Ο Πανγυθεατικός αντιμετώπισε στο πρώτο του φιλικό αγώνα την ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου.

Ο Πανγυθεατικός παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ πιο πίσω στην προετοιμασία από την ομάδα της Τρίπολης και δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, έδειξε καλά στοιχεία και ηττήθηκε με σκορ 1-0 το οποίο διαμορφώθηκε στο 70′ λεπτό με σκόρερ τον Τκεσελασβίλι, o oποίος εντυπωσιάζει και αναμένεται να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες με τα χαρτιά του για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την ομάδα της Τρίπολης.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, η μία με τον Βασιλούδη στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος εκτέλεσε από τα δυο μέτρα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τρίπολης, Γεωργακόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.

ΑΕΚ Τρίπολης (Μεϊδάνης): Γεωργακόπουλος, Καψής, Καιάφας, Καττής, Αντωνιάδης, Αρδάμης, Μπαλάσης, Πετρόπουλος, Τκεσελασβίλι, Μάγγος, Ανδριανός.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καπατσώρης,Τσαλγιτζόπουλος Γρ,Τσαλγιτζόπουλος Θ., Λαφογιάννης, Ζιούλης, Σελεμίδης, Μειδάνης.

Πανγυθεατικός (Ξανθάκος): Μίρτα, Χρυσικάκος, Μπουρελάκος, Καρνιάτης, Λούτζι, Παναγόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Μιχελάκος, Αμαραντίδης, Βασιλούδης, Μάργαρης.

Μπαμπούνης, Ανδρεάκος, Μπουτσικάρης, Καπουρελάκος, Πολυμενάκος.

 

με πληροφορίες από το arcadiaportal.gr