Ζάκυνθος: Έκτακτη Γ.Σ. την Κυριακή για το μέλλον της ομάδας.

Αρχές Σεπτεμβρίου και οι προβλέψεις για την ομάδα της Ζακύνθου δεν είναι ευοίωνες. Το αγωνιστικό τμήμα προχωρά στο πλάνο που έχει καταστρώσει το τεχνικός του συλλόγου Στάθης Καραμαλίκης. Όμως στο διοικητικό κομμάτι υπάρχει θέμα και αυτό έχει να κάνει με την βοήθεια που πλέον είναι μηδενική από αρκετούς φίλους της ομάδας.

Στέλιος Γούναρης και Διον. Κορωνίος το βράδυ της Κυριακής είχαν σοβαρή συζήτηση που αφορούσε το μέλλον του συλλόγου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Εκεί αποφασίστηκε να γίνει μια έκτακτη γενική συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή για να τονιστεί σε όλους και όλες το μεγάλο πρόβλημα της στήριξης της ομάδας. Οι δύο άνδρες μέχρι στιγμής τρέχουν τις εξελίξεις αλλά γνωρίζοντας και οι δύο τον μακρύ και δύσκολο δρόμο σε αυτή την κατηγορία βλέπουν ότι δεν θα μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της κάτω από αυτές τις συνθήκες. Για αυτό τον λόγο η Έκτακτη Γενική συνέλευση είναι μονόδρομος για την Κυριακή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί ο προπονητής να κάνει σωστά την δουλεία του, όμως έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και θέλει πάση θυσία μεταγραφική ενίσχυση και αλλαγή του υπάρχοντος ρόστερ.  Ήδη δύο ποδοσφαιριστές είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου ο ένας είναι ο Μουκουτά και ο άλλος είναι ο Κάμερον και αυτό γιατί άλλαξε η προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής και πλέον κάθε ομάδα θα έχει στην 18άδα μόνο 4 ξένους παίκτες αντί για 8 που ίσχυε μέχρι πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι και η Ζάκυνθος όπως όλες οι ομάδες θα πρέπει να αλλάξει τον αρχικό της σχεδιασμό και να αποκτήσει Έλληνες παίκτες. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί από την διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και δύο ακραίοΙ επιθετικοί. Επίσης η διοίκηση ψάχνει εναγωνίως να βρει γυμναστή  που να γνωρίζει το αντικείμενο για να καλύψει το κενό που υπάρχει.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά επί Δημοτικού Σταδίου και την Τετάρτη η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Τσιλιβή που αγωνίζεται και αυτή στην ίδια κατηγορία. το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο στις 6 η ώρα το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: ioniansports