Ρουμελιώτης: Φαβορί δείχνει η Σπάρτη. Φιλικό με Βάρδα. Συγχαρητήρια σε Ξενοφών Κρεστένων

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, μετά τον καταρτισμό των ομίλων. Αυτό που αρχικά ήθελε ο σύλλογος της νότιας Ηλείας, να αποφύγει τα ταξίδια στα νησιά του Αιγαίου, έγινε πράξη. Έτσι, μπορεί με μεγαλύτερη ηρεμία να σχεδιάσει το μέλλον του, εξοικονομώντας χρήματα, τα οποία θα μπορέσει να επενδύσει σε μεταγραφές. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η περίπτωση ενός Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος να μπορεί να αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικός μέσος.

Σταδιακά ο Ολυμπιακός Ζαχάρως θα αρχίσει να μπαίνει και σε ρυθμούς φιλικών. Παιχνίδια με ομάδες έμπειρες στη Γ΄ Εθνική, όπως το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στη Βάρδα απέναντι στον Παμβουπρασιακό. Πρόκειται για ένα κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας, στο οποίο ο Ολυμπιακός Ζαχάρως θα αρχίζει να μοντάρεται. Η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τα μέτρα της στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα θα μπορέσουν να εντοπιστούν οι όποιες αδυναμίες.

Ο Άρης Ρουμελιώτης, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας. Μιας προετοιμασίας η οποία κινείται σε δυνατούς ρυθμούς. Ο έμπειρος τεχνικός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη θέληση των ποδοσφαιριστών του, ενώ ιδιαίτερη μνεία κάνει στoν Φώτη Παναγόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρασε από μια μακρά περίοδο τραυματισμών και ο οποίος αν ξεπεράσει αυτό το στάδιο και μπορέσει να δουλέψει σωστά ώστε να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό. Ο Παναγόπουλος εξάλλου διαθέτει τις παραστάσεις και την ικανότητα. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει ο Άρης Ρουμελιώτης, ο Παναγόπουλος δουλεύει σωστά και με διάθεση, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε δρόμο πραγματικής επανόδου.

Επίσης, ζητήσαμε από τον Άρη Ρουμελιώτη να σχολιάσει και τον όμιλο στον οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Είναι ένας όμιλος ο οποίος εξυπηρετεί τις ηλειακές ομάδες. Είναι ένας όμιλος βατός. Έχει πολλές ομάδες οι οποίες δεν κάνουν διαφορά. Σίγουρα φαβορί δείχνει η Σπάρτη, αλλά οι ομάδες δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές. Θα είναι ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα. Θα έχει ενδιαφέρον και είναι ευκαιρία να πάει ο κόσμος να δει τα παιχνίδια. Μετά την έκτη έβδομη αγωνιστική, θα δούμε πού πάνε οι ομάδες και τι μπορούν να διεκδικήσουν».

Τέλος, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, δεν παρέλειψε να στείλει και συγχαρητήριο μήνυμα στον γειτονικό Ξενοφώντα, για τη χθεσινή νίκη του και πρόκριση στον Γ΄ Γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: https://ilia.news