Το Κάστρο Γερακίου έχει την δική του σελίδα στο isports.gr με 600 άρθρα!

Στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, το οποίο ξεκίνησε το έτος 2014 – το πρώτο άρθρο αναρτήθηκε στις 9 Ιουνίου 2014 – ενημερώνεστε για όλες τις ομάδες της Λακωνίας, άμεσα, έγκυρα και ολοκληρωμένα.

Στo isports.gr δεν θα βρείτε νέα μόνο της Σπάρτης, του Αστέρα Βλαχιώτη, του Πανγυθεατικού αλλά όλων των ομάδων της Λακωνίας!

Πλέον το Κάστρο Γερακίου έχει τη δική του σελίδα στο isports.gr, στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα που σχετίζονται με την ομάδα, πατώντας απλά στο σήμα της ομάδας το οποίο βρίσκεται στο πάνω τμήμα του site.

Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, οφείλουμε να σας δώσουμε το νούμερο των άρθρων στις οποίες γίνεται αναφορά στην ομάδα του Κάστρο Γερακίου.

Μείναμε έκπληκτοι όταν το διαπιστώσαμε το συγκεκριμένο νούμερο των 600 άρθρων, κατά την διάρκεια κατασκευής της σελίδας της ομάδας γιατί είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο νούμερο που αποδεικνύει τα παραπάνω.

‘Οπως βλέπετε στην εικόνα, σε 600 άρθρα στο isports.gr γίνεται αναφορά στην ομάδα του Κάστρου Γερακίου! – τα οποία μπαίνουν στη σελίδα ένα ένα, συνεπώς χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για τα δείτε όλα, εμείς το βρήκαμε αυτό το νούμερο από τον Πίνακα Ελέγχου όλων των άρθρων του isports.gr, 31 σελίδες με την κάθε σελίδα να περιέχει 20 άρθρα.

Ένα πολύ μεγάλο νούμερο που αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο isports.gr με σκοπό την προβολή των ομάδων της Λακωνίας και την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας βοηθούν στην ενημέρωση των επισκεπτών μας και του φίλαθλου κόσμου της Λακωνίας.

Το isports.gr θα βελτιώνεται διαρκώς προκειμένου να σας παρέχει άμεση, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Πατήστε πάνω στην ακόλουθη εικόνα για να δείτε τον αριθμό των άρθρων του Κάστρου Γερακίου.

Συνολικά 601 άρθρα, 31 σελίδες με την κάθε σελίδα να περιέχει 20 άρθρα