Το ρεπορτάζ των φιλικών της Θύελλας Πατρών και του Διαγόρα Βραχνέϊκων

????????????????????????????????????
Οι εκπρόσωποι του Νομού Αχαϊας στην ερχόμενη Γ’ εθνική έδωσαν φιλικά το Σάββατο με αντίθετα όμως αποτελέσματα.

Η Θύελλα Πατρών «ξεμούδιασε» απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι με 7 τέρματα (7-0), αν και οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με ελλείψεις. Πάντως αυτό που κράτησε ο Σάκης Πεφάνης και το τεχνικό τιμ ήταν το πάθος των παικτών του.

Τα γκολ σημείωσαν οι Ντίνος (2), Γκοτσόπουλος, Μπούμπαλης, Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης και Κατριβέσης, ενώ απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους οι Βλασόπουλος, Βουτσινάς, Κασπίρης και Παναγιωτόπουλος.

Ήττα εντός από Πανμοβριακό

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έδωσε ακόμα ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου και υπέστη ήττα στο «σπίτι» του με 2-0. Βέβαια ο Φίλιππος Σχοινάς είδε τους παίκτες του να χάνουν σωρεία ευκαιριών, αλλά και η εμφάνιση των φιλοξενούμενων ήταν πολλά υποσχόμενη. Τα γκολ σημείωσαν οι Π. Νιφορόπουλος (πέναλτι) και Αγγελής.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Σταυρόπουλος, Νικολόπουλος, Λίπι, Τρίγκας, Παπαδόπουλος Γ., Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος Κ., Ούτσικας, Πανάρετος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζήγκος, Διακάτος, Κοκκίνης, Δελδήμος, Κυριαζόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Σοφιανός, Σπανός, Κωστούρος, Νιφορόπουλος, Αγγελής (Έπαιξαν και οι Βαγιώτης, Μ.Μπακάλης, Καούρης).

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γεωργακόπουλος

ΠΗΓΗ: https://matchnews.gr