Παναρκαδικός: Δεν κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου του ιστορικού σωματείου της αρκαδικής πρωτεύουσας το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου είναι η ομάδα να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ντόμινο των εξελίξεων θα συνεχιστεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 19:30 σε νέο διοικητικό συμβούλιου όπου και ουσιαστικά θα επικυρωθεί η απόφαση η ομάδα να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για την σεζόν 2019-2020.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού θα εξαντλήσει βέβαια όλα τα περιθώρια ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ομάδας και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται τα πράγματα είναι και παραμένουν πολύ δύσκολα με τον προβληματισμό να κυριαρχεί στις τάξεις του σωματείου.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού παρότι απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια, Βουλευτές) κανείς δεν παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου ενώ ισχνή ήταν και η ανταπόκριση των μελών στην τόσο αυτή ιστορική και δύσκολη ταυτόχρονα στιγμή για το σωματείο.

Βάζοντας επί τάπητος όλα τα δεδομένα και αναλύοντας όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες το άνοιγμα για την συμμετοχή στον 6ο όμιλο δεδομένων των πολλών ταξιδιών, των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων αλλά και των δύο ταξιδιών σε Ρόδο και Μυτιλήνη υπερβαίνει κατά πολύ το μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης να έρχονται προ δύσκολων και ταυτόχρονα ιστορικών αποφάσεων.

Το τριφύλλι αναζητά το οικονομικό θαύμα της τελευταίας στιγμής εντός των επόμενων ωρών και όλα δείχνουν βάση της απόφασης που πάρθηκε πως η ομάδα να μην συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα με την ΕΠΟ να έχει τις δικές της ευθύνες στο ζήτημα αυτό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος ανέλυσε ενδελεχώς και την παραμικρή λεπτομέρεια της δύσκολης αυτής απόφασης προς τα μέλη που έδωσαν το παρών θέτοντας ως βάση πως το σωματείο δεν μπορεί να ρισκάρει οικονομικά ανοίγματα χωρίς συγκεκριμένους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοικητική συνεδρίαση του Παναρκαδικού (δεν υπήρχε απαρτία) το παρών έδωσε και o πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης ο οποίος παρά τις ενέργειες τόσο τις δικές του όσο και της Ένωσης δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την απόφαση της ΕΠΟ.

Η επικύρωση της απόφασης του να μην κατέβει ο Παναρκαδικός στην Γ’ Εθνική αναμένεται την Πέμπτη (5/9, 19:30) στο νέο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr