Παναρκαδικός, ΑΕΚ Τρίπολης: Φιλικά την Κυριακή, εξελίξεις την Δευτέρα.

Οι ομάδες της Τρίπολης, μπήκαν σ’ έναν όμιλο με αρκετά μακρινά ταξίδια που φυσικά αυξάνει τον οικονομικό προϋπολογισμό τους κι ως εκ τούτου, μοιάζει πιθανό το σενάριο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Στον Παναρκαδικότην περασμένη Πέμπτη υπήρξε συνέλευση με βασικό θέμα τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Σε επικοινωνία του a-s με τον Πρόεδρο των πράσινων, ο κ. Κωστόπουλος προανήγγειλε εξελίξεις από την αυριανή ημέρα και πιθανότατα αποφάσεις!

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ Τρίπολης. Για τη Δευτέρα (09/09) έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του Δ.Σ της ομάδας που φαντάζει πιθανό να οδηγήσει σε αποφάσεις.

Παρά, την ανήκουστη τοποθέτηση των ομάδων στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που οδήγησε σε ντόμινο εξελίξεων και από τους δύο συλλόγους, γίνεται προσπάθεια το μυαλό των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών επιτελείων να μην φύγει από τα αγωνιστικά.

Γι΄αυτό και οι δύο ομάδες, δίνουν το απόγευμα της Κυριακής (08/09) εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις, ο μεν Παναρκαδικός με το Διαβολίτσι, η δε ΑΕΚ απέναντι στον Πανγυθεατικό.

Συνεπώς, οι προσπάθειες δεν σταματούν για τις δύο ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι θα συμβεί. Σίγουρα, η προσεχής Δευτέρα (09/09) θα έχει εξελίξεις…

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr