Επίθεση δέχθηκε η ομάδα Κ16 της σχολής Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού. Αυγενάκης: Μηδενική ανοχή στη βία

Επίθεση δέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του φιλικού με το Πολυδένδρι στη Θεσσαλονίκη. Εισβολή από 100 άτομα που έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι.

Ενα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς 100 άτομα εισέβαλαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης η οποία εδρεύει στα ΤΕΦΑΑ με το Πολυδένρι.

Σύμφωνα με καταγγελίες των ερυθρόλευκων μερικοί εκ των εισβολέων έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ. Χτύπησαν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο τον υπεύθυνο της σχολής των ερυθρόλευκων, Γιώργο Χοχλάκη, αλλά και το γιο του.

Εκφόβισαν τα παιδιά και τους αφαίρεσαν μπλούζες, φανέλες, μπάλες και τσάντες που έφεραν διακριτικά του Ολυμπιακού. Τα παιδιά ήταν σε κατάσταση σοκ μετά την εισβολή, ενώ ο υπεύθυνος της σχολής πήγε στην Αστυνομία.

Αυγενάκης για την επίθεση σε παιδιά: “Μηδενική ανοχή στη βία”

Επίθεση δέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες της Κ16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του φιλικού με το Πολυδένδρι. Εισβολή από 100 άτομα που έφεραν διακριτικά συνδέσμων του ΠΑΟΚ καταγγέλλουν οι ερυθρόλευκοι.

Με αφορμή το περιστατικό, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καταδίκασε μέσω twitter την επίθεση, κάνοντας λόγο για μηδενική ανοχή στη βία.

“Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr