Ένωση Ερμιονίδας 3 – 1 Ναύπλιο: Το ρεπορτάζ του φιλικού αγώνα

Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο είχε η Ένωση Ερμιονίδας στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο το Ναύπλιο 2017 και επικράτησε με 3-1, πετυχαίνοντας και τα τρία τηε γκολ στο διάστημα αυτό.

Σίγουρα και για τις δύο ομάδες αυτή η εποχή είναι εντελώς πειραματική, αφου απο την μια η Ερμιονίδα έχει αλλάξει τελείως την ομάδα της, ενω το νεοφώτιστο Ναύπλιο 2017 προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Στο 5’ με σουτ του Εμανουέλ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 20’ με προσωπική ενέργεια και σουτ και πάλι του Αργεντίνου μέσου, έγινε το 2-0.

Στο 30’ μετά απο κόρνερ και σύγχιση στη περιοχή του Ναυπλίου, ο προωθημένος Πιριτσάους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Επίσης, ο Τριμπόνιας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σκαφίδα, σουτ του Σαλταπίδα πέρασε έξω, σουτ του Εμμανουέλ απέκρουσε ο Σκαφίδας, σουτ του Κατσιαμήτα η μπάλα λίγο έξω.

Το Ναύπλιο δεν μπόρεσε να αντιδράσει , αλλά στην επανάληψη βελτιώθηκε, ανέβασε απόδοση, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο απο το μειώσει με φοβερό φάουλ του Τριανταφύλλου.

Ο Δ.Νόλης ξεκίνησε τους: Γαβαλά-Παπαεμμανουλίδη, Βιρβίλη, Πιριτσάους, Μπουσάι- Μερκούρη, Μπαρμπέρος, Εμανουέλ- Κατσιαμήτα, Τριμπόνια, Σαλταπίδα.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Κύρου, Κατσιαμπάς, Γουάτσον, Καρνέζης, Κουτσοποδιώτης, Δεστές και δύο υπο δοκιμήν.

Ο Αλ.Μαντζούνης παρέταξε τους: Σκαφίδα- Μπούκουρη, Μπούσρα, Παναγόπουλο- Διαμαντή, Καπλατζής Π. -Τόκι, Τριανταφύλλου- Καζάκο, Καλλιμάνη, Κοτσοβό. Στην επανάληψη έπαιξαν όλοι οι υπόλοιποι.

ΠΗΓΗ: argonafplia.gr