Παναργειακός: Τεχνικό επιτελείο, ρόστερ και έναρξη προετοιμασίας.

Σήμερα το απόγευμα είχαμε την πρεμιέρα του Παναργειακού, την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει στις 22 του μήνα (εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως).

Προπονητής της ομάδας είναι ο Τόμι Κίκιλης, ο οποίος όμως επισήμως θα μπορεί να δηλωθεί ως προπονητής αρχές Δεκεμβρίου, όταν τελειώσει η παρακολούθηση της σχολής UEFA A που παρακολουθεί. Έως τότε, θα βρεθεί- αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κάτι τέτοιο- ο προπονητής με το αντίστοιχο δίπλωμα, ο οποίος θα είναι δίπλα του στους αγώνες.

Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Άγγελος Κομπόσης.

Ως προς τος έμψυχο δυναμικό τώρα: Στην πρώτη αυτή προπόνηση ήταν οι Μπακατσέλος (ήταν δανεικός περυσι στην Ένωση Λέρνας), Κυριακόπουλος (ήταν στην Κ18 του Αστέρα Τρίπολης), Τζας (απο Ατρόμητο Παναριτίου), τα δύο αδέλφια Φλεβάρη (ήταν στην Γερμανία πέρυσι),  Βουρνάζος και Φουφούνης (απο την Θήβα), Παντίσκος (απο τον Απόλλωνα),  οι δύο τερματοφύλακες Λαμπρόπουλος και Μποζιονέλος (απο Βλαχιώτη και Μανδραϊκό, αντίστοιχα).

Στην ομάδα είναι και οι Παιδάκης, Φασούλης, Μπλάτσος, που δεν προπονήθηκαν για διαφόρους λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται αύριο ένας ποδοσφαιριστής από την Κ-21 του Πανιωνίου και κάποιοι από τους μη επαγγελματίες του Απόλλωνα Αθηνών και του Ατρομήτου.

Ως προς το διοικητικό σχήμα, δεν έγιναν ανακοινώσεις-σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα συμβεί Παρασκευή ή Σάββατο σε συνέντευξη Τύπου. Πάντως, στην προσπάθεια συμμετέχει ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, της μεγάλης ομάδας του Παναργειακού, ο Σταύρος Τσιόδρας, ο οποίος μας δήλωσε: Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να κατέβει η ομάδα στην Γ’ Εθνική και να σωθεί. Εύκολο δεν είναι, χρειάζεται προσπάθεια από όλους.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει και πάλι κοντά στην ομάδα, όπως και πριν από 20 χρόνια.

Βέβαια, οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν έχουμε πολλά λεφτά για μεταγραφές, θα στηριχθούμε στους ντόπιους που είναι διαθέσιμοι και με κάποια βοήθεια από παιδιά εκτός. Στόχος να μείνουμε στην κατηγορία. Στο μέλλον θέλουμε να δημιουργήσουμε υποδομές και να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά, όπως παλιά…”

ΠΗΓΗ: sport.argonafplia