Σπάρτη: Εκτός έδρας φιλικό στην Αρκαδία

Η Σπάρτη συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ιάλυσο – Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου – και αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας φιλικό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου τον Ερμή Μελιγούς. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο Μελιγούς.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αρκαδίας και έχει κάνει σημαντικές κινήσεις.

Πληροφορίες για τον Ερμή Μελιγούς.
Ο Ερμής Μελιγούς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση της πρώτης κατηγορίας Αρκαδίας 22 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ Τρίπολης η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο οι Αρκάδες ξεκινάνε με υψηλές βλέψεις για αυτό και οι διοικούντες εμπιστεύτηκαν την θέση του προπονητή  στον Κώστα Καλογιαννίδη.
Στον μεταγραφικό τομέα έχουν αποκτήσει μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών, τους Χρήστο Δρόσο, Κώστα Κοδέλλα, Νίκο Λάγκα, Δημήτρη Καρτσακλίδη, τον Χρήστο Σταθουλόπουλο, τον Γιώργο Μπίσσια από το Λεωνίδιο, τον Ιάσονα Κοκκινάκο από την πρωταθλήτρια ομάδα Αρκαδίας ΑΕΚ Τρίπολης τον Δημήτρη Μάζη με θητεία στον Παναιγιάλειο ενώ έχει κάνει και προσθήκες από το τοπικό πρωτάθλημα.