Αστέρας Βλαχιώτη: Τα αγωνιστικά νέα του φιλικού.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ετοιμάζεται ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Στον τελευταίο του φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Πανγυθεατικό σε ένα φιλικό που θα φέρει πάρα πολλούς φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη στις 5 μ.μ. και θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας για τους γηπεδούχους.

Ο Κώστας Γραμματικάκης εκτός του Παπούλη, τον οποίο θα προφυλάξει έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με τους Δωματά, Τσούπρο να συμπληρώνουν όσους χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό με τον Πανηλειακό.

Τρακάκης, Πονηρός, Κουρτέσης, Σνιεγκ, Tσούπρος, Μπριλάκης, Χρήστου, Διαμαντάκης, Αρώνης, Αναστασόπουλος, Ζαϊμι, Λεϊμονίτης, Σταμογιάννος, Τριανταφύλλου, Αναγνωστόπουλος, Παπούλης, Γραμματικός, Νέρες, Καλαμπόκης, Πούτσης, Πόνσε, Δωματάς.

Η ανακοίνωση για το φιλικό με τον Πανγυθεατικό

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ανακοίνωσε το φιλικό με τον Πανγυθεατικό μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού με τον Πανγυθεατικό την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 5 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Υποδεχόμαστε τον ιστορικό Πανγυθεατικό στο Βλαχιώτη και του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης του Αστέρα και σε αυτό τον αγώνα στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε υγιή και αθλητικά πλαίσια.

Για το φιλικό θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.