Ναύπλιο 2017: Μεταγραφική βόμβα Σιαλμά, δηλώσεις Μαντζούνη και το ρόστερ περιόδου 2019-20. (φωτογραφίες)

Παρουσιάσθηκε το βράδυ της Δευτέρας επισήμως η ομάδα του Ναύπλιο 2017 και ο χορηγός της, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο ξεκινά την Κυριακή.

Όπως ειπώθηκε εισαγωγικά, απο τον υπεύθυνο μάρκετινγκ, Ορέστη Νταβέλη: Παρουσιάζουμε σήμερα (σ.σ χθες) την ομάδα, που σε 3 χρόνια ζωής πήρε 2 πρωταθλήματα και συγχρόνως δημιουργήσαμε και την ακαδημία. Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα, είμαστε μια ομάδα μικρή σε ιστορία αλλά φαίνεται, με πολύ μέλλον.
Ευχαριστούμε τους συντελεστές της περσινής περιόδου και θα προσπαθήσουμε για ενα ακόμη μεγαλύτερο βήμα φέτος. Είμαστε μια νέα ομάδα απο πλευράς νοοτροπίας, θέλουμε να ξυπνήσει το ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Μαντζούνης, είπε: Οι υποσχέσεις είναι για
τους πολιτικούς κι εγώ δεν είμαι πολιτικός. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή
δουλειά μέσα στο γήπεδο…

Ακολούθησε η παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας, πρώτα απο τους περσινούς που παρέμειναν: Τάσος Διαμαντής Ι, Τάσος Διαμαντής ΙΙ, Βαγ.Μπούκουρης, Μπόρις Οβτογκ και Αλ.Μακαρατζής
και στην συνέχεια οι νέοι: Βλάχος, Σκαφίδας, Καζάκος, Καλλιμάνης, Κίτος, Πάρις και Χρ.Καπλατζής, Στ.Κίτος, Α.Κοτσοβός, Δ.Λέρμας, Ρ.Μουσταφά, Α.Μπεντούλι, Λ.Μπούζντρα, Θοδ.Παναγόπουλος, Τόκι Σουμπάμ, Γ. Τριανταφύλλου και Μεγαρίτης.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χάρης Αντωνιάδης, που ανακοίνωσε την συμφωνία με τον πολύπειρο σέντερ φορ Δημήτρη Σιαλμά.

O 33χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε  Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, Γιάννινα, ΑΕΚ, Πλατανιά, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, Εθνικό Αστέρα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση

ΠΗΓΗ: sport.argonafplia