Παναργειακός: Ανακοίνωσε 18 ποδοσφαιριστές. (φωτογραφίες)

Οι ανακοινώσεις του Παναργειακού για 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώνουν το ρόστερ του:

Ο Παναργειακός καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Φλώρο και Άγγελο Μπακατσέλο και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Παιδάκης και Πέτρος Βουρνάζος δύο ακόμα μεταγραφές της ομάδας μας.Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες.

Ο Εμιλιάνο Τσάκα και Γιάννης Μπλάτσος είναι δύο ακόμα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τους “Λύκους”

Ο Παναργειακός καλωσορίζει στην οικογένειά τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μποζιονέλο και Τζα Μάνο και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας.

Ο Παναργειακός καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Θοδωρή Φασούλη και τον Σάκη Κυριακόπουλο και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας.

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συνεργασία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές τους Αλέξανδρο Τάμπουρη και Δημήτρη Φουφούνη και τους εύχεται πολλές επιτυχίες τη φετινή σεζόν.

Ο Παναργειακός καλωσορίζει τον τερματοφύλακα Γιώργο Λαμπρόπουλο και τον αμυντικό Βασίλη Φλεβάρη και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας.

Ο Παναργειακός ανακοινώνει την συνεργασία με τους Παντίσκο Δημήτρη και Μανιάτη Δημήτρη και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Παναργειακός καλωσορίζει στην οικογένειά τον Τζιόλα Γιώργο (αμυντικός) και τον Τσιρλίδη Γιώργο (επιθετικός) και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.