Α.Ο. Διαβολιτσίου: Μεταγραφική βόμβα με Γραμματικόπουλο!

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ενισχύθηκαν με έναν εγνωσμένης αξίας επιθετικό, που έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Γραμματικόπουλος είναι 34 χρονών (γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1985) και στα τέλη Ιουλίου πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Πειραιώς, αλλά αποχώρησε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ετσι με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του ΑΟΔ, του πρόεδρου Γιάννη Κωνσταντάρα και του ταμία Κώστα Βεργή, κατάφεραν να τον πείσουν και να δώσουν τα χέρια, προλαβαίνοντας άλλες ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον Αχαϊο επιθετικό.

Ο Γραμματικόπουλος έχει αγωνιστεί για ενάμιση χρόνο στον Τσικλητήρα Πύλου.

Μαζί του κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16 και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Πύλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Αυτό τον ενάμιση χρόνο συνεργάστηκε και με τον νυν προπονητή του Κώστα Παλαμάρα, που τότε ήταν βοηθός προπονητή στον Τσικλητήρα και συνεργάτης του Νίκου Κακαλέτρη.

Ο Γραμματικόπουλος πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ συνολικά πέντε φορές έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Δ’ και Γ’ εθνική.

Εκτός από τον Τσικλητήρα Πύλου και τον Ναυπακτιακό ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αχαϊκή, Ζαβλάνι, Ατρόμητο Αχαϊας, ΠΑΟ Βάρδας, Τριαταϊκό, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Τυληκράτη Λευκάδας.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline