Σπάρτη: Δηλώσεις Σταυρόπουλου για αναληθή άρθρα

Ο γενικός αρχηγός της Σπάρτης Θύμιος Σταυρόπουλος σε δηλώσεις του διέψευσε αναληθή άρθρα που ως σκοπό έχουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Δήμου Σπάρτης.

Η δήλωση Σταυρόπουλου:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα του Δήμου Σπάρτης βρίσκεται στο στόχαστρο από ορισμένους που δεν σέβονται Προέδρους, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, την πόλη της Σπάρτης και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να θέσουν εμπόδια στη πορεία της.

Αφού πρώτα ενημερώσω ότι η σωστή ονομασία της ομάδας που εκπροσωπεί τον Δήμο Σπάρτης είναι Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δήμου Σπάρτης – Π.Σ. “Η Σπάρτη”, θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, με τον οποίο η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της ομάδας έχουν μια άψογη συνεργασία.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα της πρεμιέρας – Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου – με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Γίνεται μια σημαντική και υγιής προσπάθεια δημιουργίας μιας πολύ δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί τον Δήμο Σπάρτης και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αντί να βοηθούν αυτή τη προσπάθεια, θέλουν συνεχώς να δημιουργούν προβλήματα.