Μια γροθιά το Λακωνικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής! (βίντεο)

Το Λακωνικό ποδόσφαιρο, μέσα στο κυκεώνα των δυσκολιών που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία, θα έχει φέτος για πρώτη φορά τρεις ομάδες στη Γ’ Εθνική κατηγορία και την γυναικεία ομάδα, τις Καρυάτιδες στη Β’ Εθνική.

Σε ενωτικό και ζεστό κλίμα οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λακωνίας και των τριών ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Λακωνία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Σπάρτη, Αστέρας Βλαχιώτη και Πανγυθεατικού δείπνησαν στο Ξηροκάμπι το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου.

Το δείπνο ήταν άλλη μια θετική πρωτοβουλία της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Λακωνίας που έφερε πιο κοντά τους ανθρώπους των ομάδων και απέδειξε ότι το Λακωνικό ποδόσφαιρο είναι μια γροθιά και όλοι θα αγωνιστούν για να πετύχουν τους στόχους τους και να φέρουν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στη Λακωνία.

Από την ΕΠΣ Λακωνίας παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Τάκης Καρράς, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κριμήτσος, ο γενικός γραμματέας Θέμης Δογαντζής, ο ταμίας Νικήτας Βλάχος και τα μέλη Σωτήρης Πουλικόγιαννης και Χρήστος Κοντάκος.

Από τις ομάδες παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Πέτρος Μαρτσούκος, ο Πρόεδρος του Πανγυθεατικού, Μάκης Αγγελόπουλος, o αντιπρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο γενικός Γραμματέας του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Παναγιώτης Ζούζουλας.

Λόγω ασθένειας έλειπαν ο Πρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Γεώργιος Σκαφιάς και η σύζυγός του και Πρόεδρος της γυναικείας ομάδας της Σπάρτης, των Καρυάτιδων, Καλλιρρόη Λαμπή – Σκαφιδά.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην σημαντική προσπάθεια του Πανγυθεατικού να κατέβει στο πρωτάθλημα και να αγωνιστεί για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος

Ευχαριστώ τον Τάκη και την ΕΠΣ Λακωνίας, που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Να ευχηθώ καλή επιτυχία, να μην έχουμε τραυματισμούς. Αξίζουν ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Πανγυθεατικού που κατεβάζουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Πιστεύω οτι το πρωτάθλημα να έρθει στη Λακωνία.

Ο Γενικός γραμματέας του Π.Σ. “Η Σπάρτη” Παναγιώτης Ζούζουλας

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Λακωνίας. Είναι μια καλή πρωτοβουλία. Εύχομαι να γίνει ένα ένα καλό πρωτάθλημα και να έρθει στη Λακωνία.

Ο Αντιπρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη”, Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Θέλω να ευχηθώ στο Μάκη, στο Πέτρο καλή ποδοσφαιρική σεζόν, όχι τραυματισμούς, μας χτύπησε η ατυχία με τον Λαμπρόπουλου που του εύχομαι περιαστικά. Περιμένω και το Μίκι, δυνατό δίπλα μας, να είναι ο αρχηγός της ομάδας μας, όπως ξέρει να το κάνει.

Ο Πρόεδρος του Πανγυθεατικού Μάκης Αγγελόπουλος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσπάθειες που έχετε κάνει και έχετε προσφέρει πάρα πολλά. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να είναι ένας από τους δύο πρωταθλητές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κατηγορία και να τους βοηθήσουμε να βγουν πρωταθλητές.

Εύχομαι μια καλή σεζόν, μια καλή συνεργασία, ευχαριστούμε πολύ το κύριο Μαρτσούκο για την συνεργασία με το γήπεδο, δηλώσαμε το γήπεδο.

Και με την Σπάρτη έχουμε συνεργασία, γηπεδική αντιπαλόλλητα μπορεί να έχουμε αλλά φιλική προσωπική σχέση έχουμε και τις δύο ομάδες και θα συνεχίσουμε να έχουμε.

Εύχομαι τα παιδιά να μην τραυματιστούν και να μην έχουμε άσχημα φαινόμενα με τους φιλάθλους.

Την Κυριακή 22/9 οι τρεις εκπρόσωποι της Λακωνίας ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος με την Σπάρτη να υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Αστέρα Βλαχιώτη τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και τον Πανγυθεατικό να ταξιδεύει στο Κρανίδι να αντιμετωπίσει την Ένωση Ερμιονίδας

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για δείπνο με την ολοκλήρωση της περιόδου με όλες τις ομάδες να έχουν πετύχει τους στόχους τους.

Δηλώσεις Καρρά για επίκαιρα θέματα του ποδοσφαίρου