Ζάκυνθος: Μόνο νίκη στη πρεμιέρα

Σέντρα την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, το οποίο θα βάλει τα καλά για να υποδεχτεί τον κόσμο και τις δύο ομάδες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γηπεδούχος η Ζάκυνθος, αντίπαλος ο ιστορικός Πανηλειακός.

Δύο ομάδες που χουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα τελευταία χρόνια  έχουν δρόμους παραλλήλους και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ενα ματς που για τις δύο ομάδες είναι κομβικό, γιατί όπως και να το κάνουμε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το τρίποντο όποια ομάδα το πάρει θα το βάλει παρακαταθήκη για την δύσκολη συνεχεία.

Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα βρεθεί στην σέντρα του πρωταθλήματος μετά την απουσία του Κατασταρίου και μεγάλες μάχες που δόθηκαν στην Αθήνα. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και η Ζάκυνθος βρέθηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού στην ώρα της.

Ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης προσπάθησε, δούλεψε σκληρά για να καταφέρει να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που σε καμιά περίπτωση δεν είναι έτοιμο ακόμα για να δει ο κόσμος τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Λείπουν ποιοτικοί παίκτες από το ρόστερ και το ματς αυτό δεν θα είναι ο “καθρέφτης” της ομάδας όπως θα παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες από τώρα.

Εν τούτοις όμως, η ομάδα είναι αναγκασμένη να παρουσιαστεί όσον τον δυνατό ποιο έτοιμη και να πάρει πάση θυσία το τρίποντο ακόμα και αν δεν δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος. Σημασία την δεδομένη στιγμή είναι οι βαθμοί και τίποτα άλλο. Στο αγωνιστικό μέρος σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Στέλιος Σούρμπης ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Η προετοιμασία της κυανοκίτρινης ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημ. Στάδιο. Ο τεχνικός της ομάδας Στάθης Καραμαλίκης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Το ματς θα αρχίσει στις 16.30. διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Καδάς από τον σύνδεσμο Αχαΐας με βοηθούς τους Ανδριανό και Σωτηρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr