Πανγυθεατικός: Δυνατό ξεκίνημα με μεγάλη εκτός έδρας νίκη! Ευχαριστήριο.

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης Ερμιονίδας σε μια έδρα που ήταν αήττητη επί 8 συνεχόμενες πρεμιέρες!

Ένας ανέτοιμος Πανγυθεατικός, πήγε στην έδρα μιας ομάδας, η οποία αγνοεί την ήττα σε πρεμιέρα τα τελευταία 8 χρόνια, και πήρε μια σπουδαία νίκη χάρη στο γκολ του Ζιβάνοβιτς στο 22′. Μεγάλη εμφάνιση απ’ όλους τους αθλητές μας, που έδειξαν μαχητικότητα και καθαρό μυαλό.
Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Το φετινό πρωτάθλημα αποτελεί ένα δύσκολο μαραθώνιο, όπου κάθε Κυριακή επιβάλλεται να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου.
Την επόμενη Κυριακή ο Πανγυθεατικός μας υποδέχεται τον ιστορικό Πανηλειακό.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο γήπεδο για να στηρίξουμε με την φωνή μας την προσπάθεια των αθλητών μας.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά!
Συνεχίζουμε δυνατά!
Πανγυθεατικός ΓΣ(Χρήστος Καρσιώτης):Μπαμπούνης, Μπουρελάκος(C), Λούζης, Γιαταγανάκης, Καρνιάτης(Κυριακόπουλος), Μιχελάκος, Παναγόπουλος, Ντιόγκο, Ζιβάνοβιτς,Μπουτσικάρης(Μάργαρης), Καζαντζής(Βασιλούνης)

Ευχαριστήριο

Ο Πανγυθεατικος ΓΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο της ΑΕ Ερμιονίδας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Τους ευχόμαστε μια καλή πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και δεσμευόμαστε για μια αντίστοιχη εξαιρετική φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μέσα στο Γύθειο .
Εκ της διοικήσεως