Πανγυθεατικός: Τρεις βραζιλιάνοι, Βλαχιώτη και 7 Γυθειάτες!!!

Ο ιστορικός Πανγυθεατικός έδειξε από την πρώτη αγωνιστική την δυναμική του στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά οι μπλε του Γυθείου πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στο Κρανίδι επί της Ένωσης Ερμιονίδας σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Και το σημαντικότερο στοιχείο που κάνει τους φίλους του Πανγυθεατικού να αισιοδοξούν για την συνέχεια είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε σε αυτό τον αγώνα χωρίς να έχει το ρόστερ της ολοκληρωμένο, με την απουσία του Σιλά, αλλά και έχοντας ξεκινήσει πολύ αργότερα σε σχέση με τον αντίπαλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr ο Πανγυθεατικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τρεις βραζιλιάνους που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα.

Άξιο αναφοράς ότι στην 18αδα που ταξίδεψε στο Κρανίδι υπήρχαν 7 Γυθειάτες και 3 στην αρχική ενδεκάδα, κάποιοι εκ των οποίων μικρή σε ηλικία.

Χαρακτηριστικά ο Μπουτσικάρης ξεκίνησε βασικός είναι 15 ετών και οι αναπληρωματικοί Τσουμάκος (15 ετών),  Τσίγκος (15 ετών), Βασιλούνης και Σαβογλου (18 ετών).

Την δεύτερη αγωνιστική, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Πανγυθεατικός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη όπου θα υποδεχτεί τον Πανηλειακό για να κάνει το δύο στα δύο και να φτάσει τους 6 βαθμούς.

Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Πανγυθεατικός θα επιτύχει τους φετινούς του στόχους και η νίκη της πρεμιέρας είναι μια τρανή απόδειξη του ισχυρισμού μας.

Η δυναμική της ομάδας είναι μεγάλη και οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις θα ανεβάσουν επίπεδο μια ομάδα που συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες, ξεκινώντας από την περυσινή εντυπωσιακή πορεία της.