Σπάρτη: Η είσοδος του Τσίρκοβιτς στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (βίντεο, φωτογραφίες)

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ήταν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και οδήγησε τον Π.Σ. “Η Σπάρτη” σε μια επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟ Βάρδας.

Το isports.gr οφείλει να πληροφορήσει τις Κασσάνδρες που έγραψαν ότι παραιτήθηκε !!! – για να δημιουργήσουν θέμα προπονητή χωρίς να υπάρχει φυσικά και να «ρίξουν» στο τραπέζι το όνομα του προπονητή που τους αρέσει – κάνοντας το πολύ μεγάλο ατόπημα να μην σεβαστούν έναν άνθρωπο που ήρθε στη Σπάρτη για να χτίσει μια ομάδα για την όποια όλοι οι Σπαρτιάτες θα είναι περήφανοι όπως δήλωσε στη κάμερα του isports.gr στη συνέντευξη τύπου, ότι ναι όντως ο Τσίρκοβιτς ήταν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Κατά την είσοδό του αποθεώθηκε τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους. Δυστυχώς στο ακόλουθο βίντεο, ο Σπαρτιάτης Μίκι έχει ήδη μπει στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η αποθέωση που γνώρισε από τους φιλάθλους των γηπεδούχων που κάθονται στις Θύρες 5 και 6, οφείλεται σε δική μας καθυστέρηση στην βιντεοσκόπηση.

Στο γκολ του Γεμιστού όλοι οι ποδοσφαιριστές του Π.Σ. “Η Σπάρτη”, τον αποθέωσαν και του αφιέρωσαν τόσο το γκολ όσο και τη νίκη δείχνοντας το άριστο κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Είναι μοναδικό φαινόμενο να βλέπεις τους αντιπάλους που βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου, τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας την ώρα που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, να αποθεώνουν τον Μίκι Τσίρκοβιτς όπως και το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων.

Αποδεικνύει το μεγάλο μέγεθος του Σέρβου, τόσο ως προπονητή όσο και ως ανθρώπου.