Το isports.gr κινείται σε ρυθμούς Περιστερίου και Κυπαρρισίας!

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ευτυχήσαμε να έχουμε το ιδανικότερο ξεκίνημα για τις ομάδες της Λακωνίας στον όμιλο της Γ’ Εθνικής με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που είχαν, κατάφεραν και οι τρεις όχι μόνο να πάρουν τα τρίποντα αλλά με τις εμφανίσεις τους να αποδείξουν την δυναμική τους και να ανεβάσουν τις πιθανότητες επίτευξης των στόχων τους στο τέλος της περιόδου.

Μια τόσο επιτυχημένη ημέρα δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει αντίκτυπο στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr.

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε και η αγωνιστική περίοδος για το isports.gr τα νούμερα του οποίου κινήθηκαν σε νούμερα συγκρίσιμα με το αλησμόνητο μπαράζ του Περιστερίου μεταξύ της Α.Ε. Σπάρτης και του Α.Ο. Κυπαρισσίας!

Η σοβαρότητα, η άμεση και έγκυρη ενημέρωση που διακρίνει το αθλητικό site της Λακωνίας το έχει φέρει όπως είναι λογικό στην κορυφή της προτίμησης των Λακώνων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού τα άρθρα επισκέπτονται φίλοι όλων των ομάδων του 7ου ομίλου από Ηλεία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αχαϊα και Ζάκυνθο.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των αγώνων της πρεμιέρας του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο isports.gr βρέθηκαν ταυτόχρονα σε μια χρονική στιγμή περισσότεροι από 170 διαφορετικοί χρήστες – επισκέπτες!

Συνολικά περισσότεροι από δυόμιση χιλιάδες διαφορετικοί χρήστες – επισκέπτες τίμησαν τα άρθρα του isports.gr για όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ευχαριστούμε για την αποδοχή σας και την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε άμεσα, αντικειμενικά, έγκυρα – αμέτρητα τα άρθρα που αποδεικνύουν την εγκυρότητα – και ολοκληρωμένα!