Α.Ο. Διαβολιτσίου: Απίστευτη ταλαιπωρία για Μουλιάτο

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσε ο Γιώργος Μουλιάτος μετά τη λήξη του αγώνα του ΑΟ Διαβολιτσίου στο Βλαχιώτη καθώς λόγω του χτυπήματος που υπέστη στο 10ο λεπτό του αγώνα και της ελαφράς διάσεισης που υπέστη κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις επιβαλλόμενες σ’ αυτές τις περιπτώσεις εξετάσεις.

Πράγματι, με την άφιξη της αποστολής του Διαβολιτσίου στην Καλαμάτα ο Μουλιάτος μετέβη στο νοσοκομείο της πόλης όπου όμως διαπιστώθηκε πως ο αξονικός τομογράφος ήταν εκτός λειτουργίας και έτσι ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Ευτυχώς οι εξετάσεις ήταν καθαρές και δεν υπήρξε περαιτέρω ταλαιπωρία για τον 22χρονο εξτρέμ που η αλήθεια είναι πως τρόμαξε όλο τον κόσμο στο γήπεδο καθώς στη φάση που χτύπησε δέχτηκε την μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο και στο πέσιμο χτύπησε με το πίσω μέρος του κεφαλιού του στο έδαφος.

Από σήμερα Δευτέρα δουλεύει ο αξονικός

Πράγματι από το Νοσοκομείο ενημερωθήκαμε ότι το Σαββατοκύριακο ο αξονικός λόγω βλάβης ήταν εκτός λειτουργίας. Κυρίως λόγω της μεγάλης χρήσης που έχει και η αντιπροσωπεία ήταν κλειστή το Σάββατο. Σήμερα το μεσημέρι έγινε η επισκευή του και λειτουργεί κανονικά.

ΠΗΓΗ: https://www.messinialive.gr