Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: Χορηγία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εμφάνιση της περιόδου 2019-20

Χορηγία αθλητικής εμφάνισης αγώνα (φανέλες, σορτς, κάλτσες) πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κοκκινόραχης (ΠΑΟΚ) Σπάρτης λίγο πριν την επίσημη έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για την γκρι εμφάνιση της εταιρίας Macron με την οποία ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλητής Ελλάδος.

Η χορηγία αυτή αποτελεί το πρώτο αποτέλεσμα μιας σειράς επαφών που είχαν τα τελευταία χρόνια οι διοικούντες τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του «Ομίλου» είχε βρεθεί τον Αύγουστο του 2017 στο γήπεδο της Τούμπας, όπου είχε πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη της Διοίκησης του «δικεφάλου του Βορρά», επιδιώκοντας ενδεχόμενη συνεργασία και πιθανές χορηγίες˙ τις επαφές αυτές κράτησαν θερμές έως σήμερα ο τέως και ο νυν πρόεδρος της Λακωνικής ομάδας.

Ο «Όμιλος» τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους και σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και ευθύνης, που έχουν αναβαθμίσει τον τρόπο του «σκέπτεσθαι» και την αθλητική και κοινωνική άμιλλα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η υλική χορηγία του ΠΑΟΚ προς την λακωνική ομάδα αποτελεί σημαντική επιβράβευση του έργου και του μόχθου των διοικούντων της, καθώς και ηθική ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

 

Με επιστολή του το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κοκκινόραχης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την χορηγία αθλητικής εμφάνισης, με την οποία οι παίκτες μας θα αγωνίζονται από φέτος στην Α1 Κατηγορία και το Κύπελλο Λακωνίας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των Θεσσαλονικέων για οποιαδήποτε μελλοντική αθλητική συνεργασία. Η Διοίκηση του «Ομίλου» ευχαριστεί επίσης τους κ.κ. Νίκο Παϊπούρογλου, Κλεάνθη Βαλαρούτσο και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την συμβολή τους στην εξέλιξη της χορηγίας.