Λαμπρόπουλος: Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο της Σπάρτης, νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ το τεχνικό team και τους συμπαίκτες μου.

Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση για χιαστούς και μηνίσκο υπεβλήθη στην Αθήνα ο αρχηγός της Σπάρτης Σήφης Λαμπρόπουλος πριν λίγες μέρες.

Ο έμπειρος Πατρινός αμυντικός είχε τραυματιστεί στο φιλικό με το ΠΑΟ Βάρδας κάνοντας χειρουργείο για χιαστούς και μηνίσκο.

Ο Λαμπρόπουλος μίλησε στο thematch.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Σπάρτης ενώ μας είπε κ άλλα ενδιαφέροντα.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Σπάρτης για το ενδιαφέρον και τη στήριξη στο σοβαρό τραυματισμό που είχα.

Θέλω να τονίσω πως όλα τα έξοδα της εγχείρησης αλλά και της αποκατάστασης τα καλύπτει αποκλειστικά η ομάδα της Σπάρτης.

Και είναι κάτι που πραγματικά σπανίζει στις μέρες μας ειδικά για ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτό και θα παραμείνω όλους τους επόμενους μήνες στη πόλη της Σπάρτης για την αποκατάσταση μου έτσι ώστε να γυρίσω δυνατός στις υποχρεώσεις της ομάδας μου και τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει.

Ευχαριστώ όλο το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη στήριξη και για τα γκολ που μου αφιέρωσαν στο νικηφόρο ματς με τη Βάρδα.

Ευχαριστώ πολύ και την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας που έδειξε από τη πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για τον τραυματισμό μου στο μεταξύ μας φιλικό.

ΠΗΓΗ: thematch.gr