Λούσκος: Mαζεύουμε τα κομμάτια μας, προετοιμαζόμαστε για το Γύθειο

Στην εφημερίδα «Πρωινή» μίλησε μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής ο Κώστας Λούσκος, ο οποίος ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά με την πρεμιέρα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την ήττα με σκορ 1-0 από τον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Λούσκος δήλωσε τα εξής:

«Μας έμειναν μόνο η εμπειρία της πρεμιέρας και τα εύσημα που πήραμε απ’ όλο τον κόσμο ότι είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά αυτά δεν μας φτάνουν. Θέλουμε και βαθμούς για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι. Όταν μια ομάδα έχει εκτός έδρας δύο τετ-α-τετ και 3-4 σουτ ελάχιστα άουτ, είτε από στατικές φάσεις είτε από ευκαιρίες, ζητάς κάτι παραπάνω. Δεν ζητάς μόνο τα εύσημα, αλλά να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με αυτή που παίξαμε στο φιλικό του Αυγούστου. Έχουν φέρει έξι παίκτες έμπειρους, μια επαγγελματική ομάδα, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με ελάχιστες εμπειρίες στην κατηγορία. Είναι δύσκολο για εμάς, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα.»

Για το αν υπήρχε άγχος στην πρεμιέρα, ο τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε:

«Είχαμε άγχος στην πρεμιέρα, είναι λογικό εφόσον έχουμε πολλούς παίκτες 17, 18 και 20 ετών, που αντιπροσωπεύουν μια ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός και παίζουν στη Ζάκυνθο κόντρα σε μια ομάδα που ξέρουν ότι έχει αλλάξει σε σχέση με το φιλικό ματς. Το ξεχνάμε, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Γύθειο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό.»